autor:

Giulia

» » Aperitive

Aluat cu ceafa afumata

Autor: Giulia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Giulia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 noiembrie 2013

Ingrediente
10 felii de ceafa afumata, 8 linguri de faina alba, 2 cani de lapte proaspat, 4 oua, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb in apa,la foc mic,feliile de carne,citeva minute. Se scot,se scurg bine si se prajesc in ulei incins, pe ambele fete. Separat, se prepara un aluat din faina,oua,lapte si sare. Se toarna peste carne,se pipereaza si se lasa 10 minute la foc mic. Se acopera cratita cu un capac si se mai lasa 5 minute. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aluat cu ceafa afumata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Dorada gustos si exotic in crusta de sare

Dorada gustos si exotic in crusta de sare

Pestii se curata de intestine si grasime,iar solzii nu se indeparteaza.Se spala si se sterg bine. Intr-o

16 voturi    15 comentarii
2h 40 min
Aperitive cu carne
Placinta cu pui si ciuperci

Placinta cu pui si ciuperci

Pieptul de pui se firbe in apa cu sare.Ceapa si usturoiul se taie fideluta si se calesc in uleiul

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 10 felii de ceafa afumata
  • 8 linguri de faina alba
  • 2 cani de lapte proaspat
  • 4 oua
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Coproductie de Mititei