autor:

Giulia

» » Aperitive

Aluat cu ceafa afumata

Autor: Giulia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Giulia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 noiembrie 2013

Ingrediente
10 felii de ceafa afumata, 8 linguri de faina alba, 2 cani de lapte proaspat, 4 oua, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb in apa,la foc mic,feliile de carne,citeva minute. Se scot,se scurg bine si se prajesc in ulei incins, pe ambele fete. Separat, se prepara un aluat din faina,oua,lapte si sare. Se toarna peste carne,se pipereaza si se lasa 10 minute la foc mic. Se acopera cratita cu un capac si se mai lasa 5 minute. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aluat cu ceafa afumata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 10 felii de ceafa afumata
  • 8 linguri de faina alba
  • 2 cani de lapte proaspat
  • 4 oua
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ficatei in prosciutto cu ciuperci