autor:

anca liana

» » Retete de post

Aluat fraged de post cu ardei si vinete

Autor: anca liana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 08 decembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anca liana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 08 decembrie 2010

Ingrediente
Pentru aluat:, -300 gr faina,, 100 gr ulei,, 100 gr apa,, 1 lingurita sare,, un pic de drojdie sau o lingurita drojdie praf., , Pentru umput:, -3 ardei mari copti si decojiti,, 2 vinete coapte si decojite,, 8 linguri pasta de tomata,, 50 gr piñones.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

17 voturi

Mod de preparare

Punem ardei si vinetele la copt .Intre timp ne punem sa facem aluatul din compozitiile de mai sus.il lasam la dospit pana isi dubleaza cantitatea .intre timp decojim ardei si vinetele. Cand aluatul este dospit il punem intr-o tava pe care o ungem inainte cu putin ulei, o intindem bine cu marginle un pic mai ridicate dupa care punem pasta de tomata pe tot aluatul si urmatoarea vinetele si ardei taiati in fasii subtiri si ultimul nucile de pin prajite intro tigai fara ulei, presarate pe deasupra. Se coace in cuptor cca 15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aluat fraged de post cu ardei si vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Tocanita de ciuperci

Tocanita de ciuperci

Se taie marunt ceapa, ardeiul si prazul, se da morcovul pe razatoarea mare si se dinstue toate, in

24 voturi    6 comentarii
40 min
Retete de post
Prajitura cu mere

Prajitura cu mere

Curati merele si le razi (mare). Adaugi zaharul, cacaoa si uleiul, amesteci bine si le lasi la rece

18 voturi    8 comentarii
1h 20 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Nicoleta Labau , 10 iulie 2015

    Unde gasim nucile de pin?pare a fi gustoasa!!

  • Fara foto

    Maria Craciun , 18 noiembrie 2013

    CRED CA E FOSRTE GUSTOASA !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

17 voturi

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • -300 gr faina,
  • 100 gr ulei,
  • 100 gr apa,
  • 1 lingurita sare,
  • un pic de drojdie sau o lingurita drojdie praf.
  • Pentru umput:
  • -3 ardei mari copti si decojiti,
  • 2 vinete coapte si decojite,
  • 8 linguri pasta de tomata,
  • 50 gr piñones.

Raporteaza reteta

Retete
de anca liana
Prajitura cu mere

Prajitura cu mere

Se face un aluat din ingredientele de mai sus, cand e gata se intinde in tava unsa in prealabil cu

18 voturi    12 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Paste cu carne

Paste cu carne

Se toaca marunt usturoiul,morcovul si ceapa sau prazul,dupa care se pune uleiul intro cratita la

9 voturi    1 comentariu
1h
Paste si pizza
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Tocana de galbiori Tocana de galbiori

Se curata ceapa, se toaca si se pune la prajit cu putin ulei. Cand ceapa este translucida, se adauga gogosarul taiat fideluta si se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Saramura de macrou Saramura de macrou

Peştii se eviscerează, dar se lasă cu tot cu cap. Se ung cu puţin ulei, se presară cu sare şi piper din belşug şi se pun

1 vot    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Paella cu fructe de mare