autor:

anca liana

» » Retete de post

Aluat fraged de post cu ardei si vinete

Autor: anca liana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 08 decembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anca liana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 08 decembrie 2010

Ingrediente
Pentru aluat:, -300 gr faina,, 100 gr ulei,, 100 gr apa,, 1 lingurita sare,, un pic de drojdie sau o lingurita drojdie praf., , Pentru umput:, -3 ardei mari copti si decojiti,, 2 vinete coapte si decojite,, 8 linguri pasta de tomata,, 50 gr piñones.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

17 voturi

Mod de preparare

Punem ardei si vinetele la copt .Intre timp ne punem sa facem aluatul din compozitiile de mai sus.il lasam la dospit pana isi dubleaza cantitatea .intre timp decojim ardei si vinetele. Cand aluatul este dospit il punem intr-o tava pe care o ungem inainte cu putin ulei, o intindem bine cu marginle un pic mai ridicate dupa care punem pasta de tomata pe tot aluatul si urmatoarea vinetele si ardei taiati in fasii subtiri si ultimul nucile de pin prajite intro tigai fara ulei, presarate pe deasupra. Se coace in cuptor cca 15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aluat fraged de post cu ardei si vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Dovlecei prajiti

Dovlecei prajiti

Dovlecelul se curata de coaja, apoi il taiem felii si presaram cu sare. Lasam 20 minute

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de post
Pastai de post

Pastai de post

Calesc prazul in ulei incins,adaug pastaile(fierte de la congelator sau din conserva).Las sa se inabuse

17 voturi    9 comentarii
35 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Nicoleta Labau , 10 iulie 2015

    Unde gasim nucile de pin?pare a fi gustoasa!!

  • Fara foto

    Maria Craciun , 18 noiembrie 2013

    CRED CA E FOSRTE GUSTOASA !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

17 voturi

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • -300 gr faina,
  • 100 gr ulei,
  • 100 gr apa,
  • 1 lingurita sare,
  • un pic de drojdie sau o lingurita drojdie praf.
  • Pentru umput:
  • -3 ardei mari copti si decojiti,
  • 2 vinete coapte si decojite,
  • 8 linguri pasta de tomata,
  • 50 gr piñones.

Raporteaza reteta

Retete
de anca liana
Prajitura cu mere

Prajitura cu mere

Se face un aluat din ingredientele de mai sus, cand e gata se intinde in tava unsa in prealabil cu

18 voturi    12 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Paste cu carne

Paste cu carne

Se toaca marunt usturoiul,morcovul si ceapa sau prazul,dupa care se pune uleiul intro cratita la

9 voturi    1 comentariu
1h
Paste si pizza
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Bolognez vegan Bolognez vegan

Intai pregatim lintea-o clatim si o fierbem aparte aproximativ jumatate de ora -ea trebuie sa fie al dente. Intr-o cratita lata, dar

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pilaf cu sos de ciuperci (de post) Pilaf cu sos de ciuperci (de post)

Pentru perioada Postului va propun pilaf cu sos de ciuperci si salata de varza alba si rosie. Este o mancare de Post, satioasa si sanatoasa. Mod

2 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Delicii de post de la bloggeri
Fasole scazuta la cuptor cu ardei kapia copt