autor:

valentina ionita
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 martie 2009

Ingrediente
1 pahar apa, 1 pahar ulei, 20 linguri faina

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

121 voturi

Mod de preparare

Iese un aluat extraordinar care se aseaza direct in tava si se modeleaza cu mainele forma tavii.
Poate fi folosit atat pt pizza de post cat si pentru celelalte.
Ca umplutura fiecare foloseste ce doreste.Consider ca aluatul este important
Daca aveti tavite mici puteti modela mai multe pizza.
Succes si pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "ALUAT RAPID DE PIZZA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Varza de bruxelles cu rosii uscate si caju

Varza de bruxelles cu rosii uscate si caju

Varza de bruxelles se curata, se spala si se taie in doua, sau le puteti lasa intregi. Intr-o tigaie

0 voturi    0 comentarii
50 min
Retete vegetariene
Clatite banatene

Clatite banatene

1. Pentru umplutura amestecati branza cu 50 g zahar, un ou, stafide, un plic zahar vanilat si coaja

9 voturi    5 comentarii
40 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    otilia (Bucatar sef):

    Cat de mare este paharul?Eu am folosit un pahar de 200 ml si mi-a fiert faina in ulei....

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine):

    Este un aluat foarte bun !

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 iunie 2014

    il recomand cu drag, este delicios...

  • Fara foto

    Paula Pârvulescu , 19 mai 2014

    super, dar tot mai caut ceva de genul insa de alta consistenta

  • Fara foto

    Mary , 09 septembrie 2013

    nu trebuie drojdie??

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 august 2012

      Draga Ioana, nu este mult ulei... Eu am incercat-o pana am nimerit exact aceste cantitati si trebuie amestecata si framantata foarte bine compozitia , pana se formeaza aluatul... Este reteta noastra preferata si iese o pizza minunata...

    • Fara foto

      ioana (Bucatar) , 08 august 2012

      E prea mult ulei in reteta ta....aluatul iese ca o maioneza taiata. Sau e adauga mai multa faina sau se taie cam jumatate de pahar de ulei.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 august 2010

      Multumesc mult...

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

      Super !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

      Multumesc mult...Ma bucur ca va place...

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

      Un aluat de nota 10.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 mai 2010

      Foarte bun!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2010

      O reteta foarte usoara ,o voi incerca si eu.

    • Fara foto

      carmenacum voi incerca , 20 februarie 2010

      acum voi face acest aluat si cred ca va fi minunat dar tava nu trebuie unsa???????

    • irina

      irina (Chef de cuisine) , 15 iulie 2009

      Am sa incerc si acest aluat, nu pare dificil! Drojdie nu se pune???? De obicei (din comoditate) iau de la paine aluat gata dospit doar sa-l pun in tava! Si cred ca tava trebuie unsa si tapetata cu faina!

    • Fara foto

      corina , 02 iunie 2009

      Tava trebuie unsa?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

5 min

121 voturi

Ingrediente

  • 1 pahar apa
  • 1 pahar ulei
  • 20 linguri faina

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

il recomand cu drag, este delicios...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Cum se face coliva Cum se face coliva

Cum se face coliva Arpacasul se spala in 9 ape, apoi se da la fiert cu cele 3 cani de apa si cu sarea. Se fierbe amestecand foarte

23 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Se pun doua oale cu apa la fiert. Intre timp, intr-un vas se amesteca branza de vaci cu grisul,

11 voturi    7 comentarii
45 min
Aluaturi si Foietaje
Ciuperci Ornamentale