Reteta postata pe: 10 martie 2009
Ingrediente
1 pahar apa, 1 pahar ulei, 20 linguri faina
Dificultate: Redusa | Timp: 5 min
Mod de preparare
Iese un aluat extraordinar care se aseaza direct in tava si se modeleaza cu mainele forma tavii.
Poate fi folosit atat pt pizza de post cat si pentru celelalte.
Ca umplutura fiecare foloseste ce doreste.Consider ca aluatul este important
Daca aveti tavite mici puteti modela mai multe pizza.
Succes si pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "ALUAT RAPID DE PIZZA" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Retete vegetariene
Se spala dovleceii si se taie bastonase de 5-6 cm lungime, apoi se condimenteaza cu cimbru si condimente
15 voturi
12 comentarii
25 min
Va place ciulamaua? Mie da…de orice soi! dar n-am mai pregatit-o de ani de zile, in special
0 voturi
3 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 august 2012
Draga Ioana, nu este mult ulei... Eu am incercat-o pana am nimerit exact aceste cantitati si trebuie amestecata si framantata foarte bine compozitia , pana se formeaza aluatul... Este reteta noastra preferata si iese o pizza minunata...
ioana (Bucatar) , 08 august 2012
E prea mult ulei in reteta ta....aluatul iese ca o maioneza taiata. Sau e adauga mai multa faina sau se taie cam jumatate de pahar de ulei.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 august 2010
Multumesc mult...
constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010
Super !
valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010
Multumesc mult...Ma bucur ca va place...
constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010
Un aluat de nota 10.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 mai 2010
Foarte bun!
constanta proca (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2010
O reteta foarte usoara ,o voi incerca si eu.
carmenacum voi incerca , 20 februarie 2010
acum voi face acest aluat si cred ca va fi minunat dar tava nu trebuie unsa???????
irina (Chef de cuisine) , 15 iulie 2009
Am sa incerc si acest aluat, nu pare dificil! Drojdie nu se pune???? De obicei (din comoditate) iau de la paine aluat gata dospit doar sa-l pun in tava! Si cred ca tava trebuie unsa si tapetata cu faina!
corina , 02 iunie 2009
Tava trebuie unsa?