Zaharul, cacaoa, apa se fierb. Dupa ce au fiert se adauga margarina si galbenusurile de ou. Din amestecul acesta se iau 14 linguri care se pun intr-o cana de metal. Compozitia care a ramas se amestecam cu faina, un praf de copt, albusurile batute spuma si se coace la foc potrivit. Dupa ce s-a copt blatul, cele 14 linguri de compozitie se fierb cu untul, ciocolata de menaj si alunele taiate. Glazura obtinuta se pune peste blat si se pune la rece.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii