Zaharul, cacaoa, apa se fierb. Dupa ce au fiert se adauga margarina si galbenusurile de ou. Din amestecul acesta se iau 14 linguri care se pun intr-o cana de metal. Compozitia care a ramas se amestecam cu faina, un praf de copt, albusurile batute spuma si se coace la foc potrivit. Dupa ce s-a copt blatul, cele 14 linguri de compozitie se fierb cu untul, ciocolata de menaj si alunele taiate. Glazura obtinuta se pune peste blat si se pune la rece.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii