Pt blat:freci galbenusurile cu uleiul pe care-l pui ca la maioneza.Albusurile le bati spuma cu zaharul si apa.Pui galbenusurile peste albusuri,cacaua si faina bine cernute si le amesteci pe toate de jos in sus.Torni compozitia in tava bine pregatita si dai la copt in cuptorul bine incins,pt 30-35 de minute.
Pt sirop:pui pe foc apa cu zaharul si dupa ce s-a topit zaharul adaugi plicurile de capucino si mai lasi putin la fiert.
Pt crema:freci margarina spuma impreuna cu zaharul si apoi adaugi cacaua.
Pt glazura: pui fineti cu lapte pe foc mic si amesteci pina se omogenizeaza.
Asamblarea:pui siropul dupa ce ai scos prajitura din cuptor ,apoi pui crema si dupa aceea glazura un pic calda, tai prajitura in patrate si ornezi cu frisca.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii