Pt blat:freci galbenusurile cu uleiul pe care-l pui ca la maioneza.Albusurile le bati spuma cu zaharul si apa.Pui galbenusurile peste albusuri,cacaua si faina bine cernute si le amesteci pe toate de jos in sus.Torni compozitia in tava bine pregatita si dai la copt in cuptorul bine incins,pt 30-35 de minute.
Pt sirop:pui pe foc apa cu zaharul si dupa ce s-a topit zaharul adaugi plicurile de capucino si mai lasi putin la fiert.
Pt crema:freci margarina spuma impreuna cu zaharul si apoi adaugi cacaua.
Pt glazura: pui fineti cu lapte pe foc mic si amesteci pina se omogenizeaza.
Asamblarea:pui siropul dupa ce ai scos prajitura din cuptor ,apoi pui crema si dupa aceea glazura un pic calda, tai prajitura in patrate si ornezi cu frisca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii