Ingrediente
pt blat: 8 oua, 50 ml ulei, 300 g zahar, 30 g cacao, , 8 linguri faina, un praf de copt, , pt crema: 1 si 1/2 pachet unt sau margarina, 2oo g zahar, 3 galbenusuri, 3 linguri ness (cacao), esenta de rom, , pt sirop: 400 ml apa, 200g zahar, 2 linguri cacao(cappucino), , pt glazura: 2 linguri apa, 3 linguri zahar, o lingura cacao, 50 g unt
Dificultate: Medie | Timp: 1h
3 voturi
Mod de preparare
Crema: un pachet si jumatate de unt sau margarina se amesteca cu 200 g zahar, 3 galbenusuri, 3 linguri de ness sau cacao si esenta de rom.
Siropul: se fierb 400 ml apa, 200 g zahar si 2 linguri de cappucino sau cacao.
Glazura: se fierb 2 linguri de apa, 3 linguri de zahar, o lingura de cacao, iar la urma se adauga 50 g unt.
Blatul se taie in doua si se insiropeaza, intre ele se pune crema si deasupra glazura. Pofta buna!!!