Blat:
Albusurile se bat spuma cu zaharul. Galbenusurile se freaca cu uleiul si apa. Se adauga zaharul ars (intr-o cratita se pune zahar, apoi se pune apa, se lasa sa fiarba 10 minute, si se lasa sa se raceasca putin).
Galbenusurile se amesteca usor cu albusurile si cu faina.
Se pune intr-o forma tapetata cu ulei si faina. Se coace, se lasa sa se raceasca, se taie in trei.
Crema:
Se freaca untul cu serbetul cu untul si se lasa la rece.
Se insiropeaza blatul, se pune crema si se da la rece, se taie in patrate. Se gglaseaza cu ciocolata ( 100 g ciocolata + 2 linguri ulei), se da la rece, se decoreaza cu frisca sau ciocolata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii