Ananas caramelizat cu scortisoara si fulgi de ciocolata

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Ananas caramelizat cu scortisoara si fulgi de ciocolata

Ingrediente

  • Rondele de ananas
  • Miere
  • Scortisoara
  • Ciocolata neagra

Mod de preparare

Se imbraca rondelele de ananas in miere si se presara cu putin praf de scortisoara pe ambele parti.

Se lasa intr-un recipient acoperit pentru macerat, in frigider timp de doua ore.

Ulterior se pregateste tigaia grill, ungandu-se cu putin ulei de masline. Dupa ce s-a incins tigaia, se adauga rondelele de ananas si se lasa pana capata o culoare aurie inchisa. Se intorc si pe cealalta parte si se asteapta pana capata aceeasi nuanta aurie.

Se lasa la racit si se servesc presarate cu fulgi de ciocolata neagra, dupa ce in prealabil au fost tinute in frigider jumatate de ora.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise