Se imbraca rondelele de ananas in miere si se presara cu putin praf de scortisoara pe ambele parti.
Se lasa intr-un recipient acoperit pentru macerat, in frigider timp de doua ore.
Ulterior se pregateste tigaia grill, ungandu-se cu putin ulei de masline. Dupa ce s-a incins tigaia, se adauga rondelele de ananas si se lasa pana capata o culoare aurie inchisa. Se intorc si pe cealalta parte si se asteapta pana capata aceeasi nuanta aurie.
Se lasa la racit si se servesc presarate cu fulgi de ciocolata neagra, dupa ce in prealabil au fost tinute in frigider jumatate de ora.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii