autor:

Fara foto

» » Aperitive

Ananas umplut

Autor: Diana Luparu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana Luparu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 mai 2008

Ingrediente
Ingrediente pt. 4 portii:, , 2 buc. ananas, 100 gr. orez, 200 gr. sunca pui, 1 buc. ardei gras rosu, 50 gr. migdale, 1/2 lingurita coriandru, 20 gr. ghimbir proaspat, 1 catel usturoi, 2 linguri de ulei, piper alb macinat, sare, 400 ml. supa de pui(sau din cub)

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

4 voturi

Mod de preparare

Orezul se alege si se spala, dupa care se fierbe in supa de pui. Se taie anansul in doua si se scobeste, iar fructul rezultat se taie cuburi. Intr-o tigaie, in ulei incins, adaugam usturoiul, ghimbirul proaspat razuit pe razatoarea fina.
Ardeiul se taie cuburi si se adauga la usturoiul din tigaie alaturi de sunca taiata felii si de migdale oparite si taiate felii, pentru cateva secunde. Se amesteca cele de mai sus cu orezul fiert si bucatile de ananas taiate, se condimenteaza cu coriandru, piper alb si sare dupa gust.Se lasa la racit si apoi se umplu jumatatile de ananas.
Se servesc reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ananas umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Quiche Lorraine

Quiche Lorraine

Sper ca ati petrecut cu totii frumos ziua de 1 Mai, chit ca s-a nimerit oricum intr-o zi nelucratoare.

16 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muffin cu carne

Muffin cu carne

Pulpa se desface de pe os si se marunteste, ardeii se taie marunt si se pun peste carne, se mai adauga,

1 vot    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    O reteta inedita pt mine, o idee minunata.

  • Adrian

    Adrian (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2009

    Apetisant. Prezentare frumoasa.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2009

    Multumesc. O idee grozva.O sa fac si eu

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2009

      Frumos.......

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2009

      Un deliciu...

    • tradaro

      tradaro (Chef de cuisine) , 18 mai 2009

      Arata foarte bine, sper sa-mi iasa aproximativ la fel. Felicitari!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2009

      hmmmmmmmmm.........yammi-yammi..... Trebuie sa fie foarte gustos !!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

4 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente pt. 4 portii:
  • 2 buc. ananas
  • 100 gr. orez
  • 200 gr. sunca pui
  • 1 buc. ardei gras rosu
  • 50 gr. migdale
  • 1/2 lingurita coriandru
  • 20 gr. ghimbir proaspat
  • 1 catel usturoi
  • 2 linguri de ulei
  • piper alb macinat
  • sare
  • 400 ml. supa de pui(sau din cub)

Raporteaza reteta

Retete
de Diana Luparu
Prajitura Delia

Prajitura Delia

Foile: Se freaca faina cu margarina, adaugam galbenusele, 200g zaharul pudra, bicarbonatul stins

6 voturi    3 comentarii
2h
Prajituri
Sos de hrean

Sos de hrean

Hreanul proaspat se rade pe razatorea cea mai fina;daca este prea iute , se pune pentru cateva minute(5)

13 voturi    4 comentarii
10 min
Sosuri
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Puiul curatat si portionat se condimenteaza cu piper sare si amestecul de plante. Se aseaza intr-o

10 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

O reteta inedita pt mine, o idee minunata.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulouri cu salata de cruditati