1.Se spala cele 2 bucati de ananas si se taie in doua.Se curata cu un cutit ascutit si se scobeste fiecare jumatate de ananas.
2.Se curata si restul fructelor.Kiwi si mango se taie cubulete;mandarinele se curata de coaja si se desfac in felii,care se taie marunt.Fructele astfel pregatite se pun intr-un castron.
3.Se toarna vinul intr-o craticioara, se adauga romul sau vodca, sucul de lamaie si 2 linguri de zahar.Se lasa sa dea clocot, apoi se pune la rece.Cand este rece, se pune peste fructele din castron.Se lasa cca. 2 ore.
4.Se bat albusurile spuma cu putina sare,se adauga zaharul pudra si se continua baterea pe bain-marie 5 minute.
5.Se umplu jumatatile de ananas cu salata de fructe ,peste care se pune spuma de ou , se aseaza pe o tava si se dau la cuptor ,la 175*C , timp de 10 minute.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii