Andivele curatate, spalate si taiate in 4 se fierb 10-15 minute, in apa clocotita cu sare si cu zeama de la 1/2 de lamaie, si se lasa sa se scurga. Se caleste faina in untul incins, se stinge cu zeama de carne si se lasa sa dea in cateva clocote. Se ia de pe foc, se adauga smantana si se condimenteaza cu sare, zahar, piper, nucsoara rasa si zeama de lamaie. Se incorporeaza si galbenusul batut, se pune sosul pe foc, se lasa sa se incinga - fara sa fiarba - si se toarna peste andive. Se presara patrunjelul tocat peste andive si se servesc imediat.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii