autor:

zana b.

» » Aperitive

Andive cu sos de vin

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Ingrediente
1 ceapa, andive,ulei,100g bacon sau costita,25g unt, vin alb sec,200ml supa de legume,sare,piper,patrunjel,2 linguri suc de lamaie, smantana

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se taie pestisori. Se incinge uleiul intr-o cratita, se pune baconul taiat felii, se rumeneste usor si se scoate. In uleiul ramas se pun andivele, se prajesc usor si se scot .Se pune mai apoi untul si ceapa care se caleste, se toarna vinul si supa de legume. Se pun andivele si se condimenteaza cu sare si piper. Se acopera cu un capac si se inabusa 40 minute la foc mic, intorcandu-le de mai multe ori.

Se scot andivele si se tin la cald. Se pun in cratita baconul, sucul de lamaie si smantana si se dau un clocot; se adauga patrunjelul tocat. Se toarna sosul peste andive si se servesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Andive cu sos de vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Rulada cu legume

Rulada cu legume

Legumele se spala. Se taie in cubulete. Se incinge tigaia intre timp. Se folosesc pentru calirea

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Lasagne cu sparanghel

Lasagne cu sparanghel

Untul+ceapa taiata marunt+tulpina de sparanghelul+sare+piper se calesc in tigaie 5 minute.Se adauga

3 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 ceapa, andive,ulei,100g bacon sau costita,25g unt, vin alb sec,200ml supa de legume,sare,piper,patrunjel,2 linguri suc de lamaie, smantana

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Salata boeuf