autor:

Vekas

» » Aperitive

ANDIVE CU SPARANGHEL SI BRANZA

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 martie 2009

Ingrediente
(pentru 4 portii):, 2 andive mari,, 1 pahar de smantana,, 200g. sparanghel,, 50g. nuci,, 50g. branza Roquefort

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

1.Se desfac andivele in foi.se indeparteaza partea lemnoasa a sparanghelului, se fierbe in apa cu sare cca. 3 minute, apoi se scurge.
2.Smantana se incalzeste , se adauga branza data pe razatoare,amestecandu-se usor ca sa nu se prinda.
3.Se aseaza foile de andive pe un platou si se pune sparanghelul deasupra lor.Se asezoneaza totul cu sosul de branza si se presara cu miez de nuca sfaramat sau taiat feliute.
Daca ti-a placut reteta noastra "ANDIVE CU SPARANGHEL SI BRANZA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Saratele la presa

Saratele la presa

Se da branza pe razatoare.Se amesteca bine toate ingredientele si se adauga apa pana cand obtinem

50 voturi    13 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza
Stelute cu pasta de branza

Stelute cu pasta de branza

Mixez branza cu celelalte ingrediente pana obtin o pasta omogena, fina.Adaug verdeata. Sfecla curatata,o

14 voturi    7 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • (pentru 4 portii):
  • 2 andive mari,
  • 1 pahar de smantana,
  • 200g. sparanghel,
  • 50g. nuci,
  • 50g. branza Roquefort

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Brinza razuita cu mamaliguta