Se curata andivele, se spala, se oparesc cu apa fierbinte cu sare. Se scurg de apa, se unge cu unt o cratita, se presara pesmet, se aseaza andivele. Se presara cascavalul razuit si pesmet tras in ulei (intro tigaie incingem putin ulei si adaugam pesmetul in functie de dorinta-mie imi place cu pesmet mult). Se pune cratita in cuptor si cand preparatul s-a rumenit, este gata. Se serveste cu bucati de unt deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii