autor:

burdulea maria elena

» » Aperitive

ANDIVE LA CUPTOR

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 octombrie 2009

Ingrediente
O reteta foarte simpla, pe care o poate pune in aplicare chiar si cea mai nepriceputa gospodina, ori incepatoare., 1 kg andive, 150 g unt, 150 g cascaval ras, putin ulei, pesmet.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata andivele, se spala, se oparesc cu apa fierbinte cu sare. Se scurg de apa, se unge cu unt o cratita, se presara pesmet, se aseaza andivele. Se presara cascavalul razuit si pesmet tras in ulei (intro tigaie incingem putin ulei si adaugam pesmetul in functie de dorinta-mie imi place cu pesmet mult). Se pune cratita in cuptor si cand preparatul s-a rumenit, este gata. Se serveste cu bucati de unt deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "ANDIVE LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Andive la cuptor

Andive la cuptor

Intr-o tigaie (care sa mearga si la cuptor) mai inalta punem uleiul la incins, adaugam rosiile taiate

0 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Andive la cuptor

Andive la cuptor

Se sterg andivele cu un prosop curat(NU SE SPALA!!!! caci devin amare) Se taie in doua si se indeparteaza

17 voturi    5 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    burdulea maria elena , 08 octombrie 2009

    Din pacate nu am gatit de cand am aparatul foto.

  • iuliana tarnoveanu

    iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2009

    Buna si sanatoasa,era ineresant si poze sa vedem cum arata!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • O reteta foarte simpla
  • pe care o poate pune in aplicare chiar si cea mai nepriceputa gospodina
  • ori incepatoare.
  • 1 kg andive
  • 150 g unt
  • 150 g cascaval ras
  • putin ulei
  • pesmet.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    10 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena

Din pacate nu am gatit de cand am aparatul foto.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Conopida pane cu sos de iaurt si smantana