Se curata andivele, se spala, se oparesc cu apa fierbinte cu sare. Se scurg de apa, se unge cu unt o cratita, se presara pesmet, se aseaza andivele. Se presara cascavalul razuit si pesmet tras in ulei (intro tigaie incingem putin ulei si adaugam pesmetul in functie de dorinta-mie imi place cu pesmet mult). Se pune cratita in cuptor si cand preparatul s-a rumenit, este gata. Se serveste cu bucati de unt deasupra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii