Intr-o tigaie (care sa mearga si la cuptor) mai inalta punem uleiul la incins, adaugam rosiile taiate cubulete si usturoiul; dupa 2-3 minute adaugam andivele taiate jumatati, apa, patrunjelul si cimbrul; le lasam la inabusit pentru 15 minute.
Cand lichidul a scazut la jumatate, punem sare si piper dupa gust, apoi deasupra andivelor adaugam si sunca presata taiata felii si cascavalul ras.
Tigaia se baga la cuptor (sa fie deja incins la 250 grade) pentru 20 minute maximum (cand cascavalul s-a facut putin auriu).
Se poate servi cu cartofi fierti sau orice fel de legume fierte separat.
Pofta buna !!!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii