autor:

Gina de Jong

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Andive la cuptor

Autor: Gina de Jong (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 februarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gina de Jong (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 februarie 2014

Ingrediente
andive 4-5 bucati,, 2 rosii,, 1-2 catei de usturoi, 2 lunguri de ulei,, patrunjel tocat o lingura,, o crenguta de cimbru,, sare si piper dupa gust, sunca presata 200-300 gr,, cascaval ras 200 gr, 200 ml apa

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie (care sa mearga si la cuptor) mai inalta punem uleiul la incins, adaugam rosiile taiate cubulete si usturoiul; dupa 2-3 minute adaugam andivele taiate jumatati, apa, patrunjelul si cimbrul; le lasam la inabusit pentru 15 minute.



Cand lichidul a scazut la jumatate, punem sare si piper dupa gust, apoi deasupra andivelor adaugam si sunca presata taiata felii si cascavalul ras.



Tigaia se baga la cuptor (sa fie deja incins la 250 grade) pentru 20 minute maximum (cand cascavalul s-a facut putin auriu).



Se poate servi cu cartofi fierti sau orice fel de legume fierte separat.



Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Andive la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Andive la cuptor

Andive la cuptor

Se sterg andivele cu un prosop curat(NU SE SPALA!!!! caci devin amare) Se taie in doua si se indeparteaza

17 voturi    5 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de marar cu ceapa verde si afumatura

Tocanita de marar cu ceapa verde si afumatura

Pun si prajim afumatura 3min,scoatem carne si punem ceapa si mararul la calit 3-5min.Peste marar

5 voturi    11 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Maria Bustean , 16 februarie 2014

    super

  • Fara foto

    Mariana Iuliana Iftimie , 11 februarie 2014

    arata foarte bine

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • andive 4-5 bucati,
  • 2 rosii,
  • 1-2 catei de usturoi
  • 2 lunguri de ulei,
  • patrunjel tocat o lingura,
  • o crenguta de cimbru,
  • sare si piper dupa gust
  • sunca presata 200-300 gr,
  • cascaval ras 200 gr
  • 200 ml apa

Raporteaza reteta

Retete
de Gina de Jong
Chec rotund (Tulband cake )

Chec rotund (Tulband cake )

Intr-un castron mare (de preferat de plastic sau sticla),se pun ouale intregi cu zaharul,se bat cu

7 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Carne de pui cu sos de ciuperci si orez cu legume

Carne de pui cu sos de ciuperci si orez cu legume

Se prajeste carnea de pui in putin ulei,pana se rumeneste bine ,separat punem o oala cu apa pentru

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dulceata de coacaze rosii

Dulceata de coacaze rosii

In primul rand,fructele trebuie bine spalate cu apa rece si lasate la scurs, apoi pregatim oala(de

17 voturi    4 comentarii
3h 15 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tarta cu dovlecel si branza Tarta cu dovlecel si branza

Faina, sarea, oul si untul taiat bucatele se pun intr-un castron si se amesteca cu mana pana cand se obtine un aluat omogen, care se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Varza cu rata in sos de rosii, ca la mama acasa Varza cu rata in sos de rosii, ca la mama acasa

Este o reteta din Bucovina, cei ce au mancat asa ceva, nici pana acuma nu au uitat gustul si aroma deosebita. Se poate gati, fie la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Mancare cu marar