Andivele curatate se taie in 2 pe lungime, se scoate o parte din frunzele din mijloc care se toaca si se amesteca cu Umplutura I; ouale tocate marunt, sfecla rosie, castraveciorii si carnea taiate cubulete mici, sare, piper si maioneza. Se umplu jumatatile de andive cu umplutura. Se servesc asezate pe un platou, ornate cu felii subtiri de lamaie si frunze de patrunjel.
Similar se procedeaza cu Umplutura II; Se amesteca ingredientele intre ele, cu untul frecat spuma, doar ca in final se orneaza cu cascaval ras si frunze de patrunjel.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii