autor:

Fara foto

» » Aperitive

ANDIVE UMPLUTE

Autor: Jeaneta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Jeaneta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 aprilie 2009

Ingrediente
4-8 Andive marisoare, Umplutura I : 2 oua fierte tari, 2 castraveti murati, 1/2 sfecla rosie fiarta/coapta, 1/2 lamaie, patrunjel verde facultativ 100 gr. sunca sau parizer, sare, piept de pui fiert, 2 linguri maioneza., Umplutura II : 250 gr. branza de vaci, 100 gr. cascaval/telemea, 50 gr. unt, 2 linguri cu smantana, 1 lingura marar tocat, sare piper, 1/2 lingurita seminte de chimen, boia de ardei facultativ.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Andivele curatate se taie in 2 pe lungime, se scoate o parte din frunzele din mijloc care se toaca si se amesteca cu Umplutura I; ouale tocate marunt, sfecla rosie, castraveciorii si carnea taiate cubulete mici, sare, piper si maioneza. Se umplu jumatatile de andive cu umplutura. Se servesc asezate pe un platou, ornate cu felii subtiri de lamaie si frunze de patrunjel.

Similar se procedeaza cu Umplutura II; Se amesteca ingredientele intre ele, cu untul frecat spuma, doar ca in final se orneaza cu cascaval ras si frunze de patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "ANDIVE UMPLUTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Barcute de andive umplute cu salata exotica

Barcute de andive umplute cu salata exotica

Spalam andivele, curațăm primele frunze si scobim cotorul apoi punem andivele în apă pentru

1 vot    1 comentariu
20 min
Salate cu peste
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Un mic dejun gustos si aspectuos. Spargem ouale intr-un castron condimentam cu sare si piper si

7 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 4-8 Andive marisoare
  • Umplutura I : 2 oua fierte tari
  • 2 castraveti murati
  • 1/2 sfecla rosie fiarta/coapta
  • 1/2 lamaie
  • patrunjel verde facultativ 100 gr. sunca sau parizer
  • sare
  • piept de pui fiert
  • 2 linguri maioneza.
  • Umplutura II : 250 gr. branza de vaci
  • 100 gr. cascaval/telemea
  • 50 gr. unt
  • 2 linguri cu smantana
  • 1 lingura marar tocat
  • sare piper
  • 1/2 lingurita seminte de chimen
  • boia de ardei facultativ.

Raporteaza reteta

Retete
de Jeaneta
SARMALUTE CU URDA IN FOI DE STEVIE (2)

SARMALUTE CU URDA IN FOI DE STEVIE (2)

Se amesteca urda cu verdeata tocata, grisul, ouale, sare si piper. Frunzele de stevie se oparesc

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Kurkute tamam