autor:

» » Aperitive

ANDIVE UMPLUTE

Autor: Jeaneta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Jeaneta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 aprilie 2009

Ingrediente
4-8 Andive marisoare, Umplutura I : 2 oua fierte tari, 2 castraveti murati, 1/2 sfecla rosie fiarta/coapta, 1/2 lamaie, patrunjel verde facultativ 100 gr. sunca sau parizer, sare, piept de pui fiert, 2 linguri maioneza., Umplutura II : 250 gr. branza de vaci, 100 gr. cascaval/telemea, 50 gr. unt, 2 linguri cu smantana, 1 lingura marar tocat, sare piper, 1/2 lingurita seminte de chimen, boia de ardei facultativ.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Andivele curatate se taie in 2 pe lungime, se scoate o parte din frunzele din mijloc care se toaca si se amesteca cu Umplutura I; ouale tocate marunt, sfecla rosie, castraveciorii si carnea taiate cubulete mici, sare, piper si maioneza. Se umplu jumatatile de andive cu umplutura. Se servesc asezate pe un platou, ornate cu felii subtiri de lamaie si frunze de patrunjel.

Similar se procedeaza cu Umplutura II; Se amesteca ingredientele intre ele, cu untul frecat spuma, doar ca in final se orneaza cu cascaval ras si frunze de patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "ANDIVE UMPLUTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Barcute de andive umplute cu salata exotica

Barcute de andive umplute cu salata exotica

Spalam andivele, curațăm primele frunze si scobim cotorul apoi punem andivele în apă pentru

1 vot    1 comentariu
20 min
Salate cu peste

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 4-8 Andive marisoare
  • Umplutura I : 2 oua fierte tari
  • 2 castraveti murati
  • 1/2 sfecla rosie fiarta/coapta
  • 1/2 lamaie
  • patrunjel verde facultativ 100 gr. sunca sau parizer
  • sare
  • piept de pui fiert
  • 2 linguri maioneza.
  • Umplutura II : 250 gr. branza de vaci
  • 100 gr. cascaval/telemea
  • 50 gr. unt
  • 2 linguri cu smantana
  • 1 lingura marar tocat
  • sare piper
  • 1/2 lingurita seminte de chimen
  • boia de ardei facultativ.

Raporteaza reteta

Retete
de Jeaneta
SARMALUTE CU URDA IN FOI DE STEVIE (2)

SARMALUTE CU URDA IN FOI DE STEVIE (2)

Se amesteca urda cu verdeata tocata, grisul, ouale, sare si piper. Frunzele de stevie se oparesc

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Retete vegetariene
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Bruschete de secara cu crema de somon si capere pentru un mic dejun satios