autor:

Fara foto

» » Aperitive

ANDIVE UMPLUTE

Autor: Jeaneta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Jeaneta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 aprilie 2009

Ingrediente
4-8 Andive marisoare, Umplutura I : 2 oua fierte tari, 2 castraveti murati, 1/2 sfecla rosie fiarta/coapta, 1/2 lamaie, patrunjel verde facultativ 100 gr. sunca sau parizer, sare, piept de pui fiert, 2 linguri maioneza., Umplutura II : 250 gr. branza de vaci, 100 gr. cascaval/telemea, 50 gr. unt, 2 linguri cu smantana, 1 lingura marar tocat, sare piper, 1/2 lingurita seminte de chimen, boia de ardei facultativ.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Andivele curatate se taie in 2 pe lungime, se scoate o parte din frunzele din mijloc care se toaca si se amesteca cu Umplutura I; ouale tocate marunt, sfecla rosie, castraveciorii si carnea taiate cubulete mici, sare, piper si maioneza. Se umplu jumatatile de andive cu umplutura. Se servesc asezate pe un platou, ornate cu felii subtiri de lamaie si frunze de patrunjel.

Similar se procedeaza cu Umplutura II; Se amesteca ingredientele intre ele, cu untul frecat spuma, doar ca in final se orneaza cu cascaval ras si frunze de patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "ANDIVE UMPLUTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Barcute de andive umplute cu salata exotica

Barcute de andive umplute cu salata exotica

Spalam andivele, curațăm primele frunze si scobim cotorul apoi punem andivele în apă pentru

0 voturi    0 comentarii
20 min
Salate cu peste
Sare aromatizata

Sare aromatizata

Salvia se amesteca cu rosmarinul se toaca ft fin sau se pun in robotul de bucatarie,seadauga sarea,se

3 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 4-8 Andive marisoare
  • Umplutura I : 2 oua fierte tari
  • 2 castraveti murati
  • 1/2 sfecla rosie fiarta/coapta
  • 1/2 lamaie
  • patrunjel verde facultativ 100 gr. sunca sau parizer
  • sare
  • piept de pui fiert
  • 2 linguri maioneza.
  • Umplutura II : 250 gr. branza de vaci
  • 100 gr. cascaval/telemea
  • 50 gr. unt
  • 2 linguri cu smantana
  • 1 lingura marar tocat
  • sare piper
  • 1/2 lingurita seminte de chimen
  • boia de ardei facultativ.

Raporteaza reteta

Retete
de Jeaneta
SARMALUTE CU URDA IN FOI DE STEVIE (2)

SARMALUTE CU URDA IN FOI DE STEVIE (2)

Se amesteca urda cu verdeata tocata, grisul, ouale, sare si piper. Frunzele de stevie se oparesc

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Drob Talmoş-Balmoş