autor:

Anonim

» » Aperitive

Angemacht cu carne de miel

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
carne de miel, ulei, morcovi, patrunjel radacina, faina, ceapa, sare, piper, cartofi, lamaie, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se inabusa in ulei cu 100 ml de apa impreuna cu ceapa, morcovii si patrunjelul radacina. Se adauga faina dizolvata in 100 ml de apa rece, cca 1 l de apa fiarta, piper, sare si se fierb cca 30 min.
Sosul obtinut se strecoara peste carne, se adauga suc de lamaie si se fierb cca 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Angemacht cu carne de miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada din carne tocata

Rulada din carne tocata

Se spala carnea, se lasa la scurs si apoi se toaca. Odata cu carnea se mai da prin masina de tocat

18 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
CHIFTELUTE

CHIFTELUTE

1.Paine este inmuiata in apa si se formeaza niste rotunduri. 2.Se pune carnea intr-un castron si

41 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
MELCI CU CARNE TOCATA