Carnea se inabusa in ulei cu 100 ml de apa impreuna cu ceapa, morcovii si patrunjelul radacina. Se adauga faina dizolvata in 100 ml de apa rece, cca 1 l de apa fiarta, piper, sare si se fierb cca 30 min.
Sosul obtinut se strecoara peste carne, se adauga suc de lamaie si se fierb cca 5 min.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii