autor:

Fara foto

» » Aperitive

Anghinare cu ou

Autor: tina tina (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 04 aprilie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: tina tina (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 04 aprilie 2008

Ingrediente
4 anghinare, 3 oua, 2 catei de usturoi, 300gr rosii, 50gr parmigiana, ulei de masline, patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se curata anghinarele (foarte bine) de frunzele mature, se taie in 4 si se calesc impreuna cu rosiile in ulei. Cand s-au imuiat, se adauga usturoiul, sare dupa gust si patrunjelul. Sepatat se bat ouale cu parmigiana care se toarna peste anghinare si se pun in cuptor aprox. 10 min .
Daca ti-a placut reteta noastra "Anghinare cu ou" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Anghinare cu pancetta

Anghinare cu pancetta

Incepem cu prepararea anghinarelor care necesita rapiditate si un pic de timp.Inainte de a pregati

5 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
MUSCHI DE VACA LA TIGAIE CU ANGHINARE

MUSCHI DE VACA LA TIGAIE CU ANGHINARE

Muschiul de vaca se portioneaza , cate 2 transe la o portie, se aromeaza cu sare , piper si rozmarin

5 voturi    5 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 4 anghinare
  • 3 oua
  • 2 catei de usturoi
  • 300gr rosii
  • 50gr parmigiana
  • ulei de masline
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Pachetele (clatite) de vara