Se curata anghinarea de foile externe(doua-trei straturi maxim),se taie partea de dedesubt iar la urma varful dela anghinare,sa devina ca in poza.
Apoi se scobesc dedesubt si se taie in patru.
Se dau bucatile prin faina si ou si se prajesc in ulei incins pe ambele parti.
Se scurg pe hartie de bucatarie si se sareaza.Se servesc calde.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii