Ansoa marinate cu masline

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata
Ansoa marinate cu masline

Ingrediente

  • 500 gr ansoa proaspete
  • 1 pahar cu otet de mere
  • 1/2 pahar de ulei de masline extra virgin
  • patrunjel vere
  • 5 catei de usturoi
  • masline umplute cu gogosari

Mod de preparare

Incepem cu prepararea pestelui.Eliminam capul si intestinele.Scoatem si sira spinarii si reducem in doua filete .Se procedeaza la fel cu fiecare peste in parte.Se spala si se clateste bine si se pune la scurs .Intr-un recipient adanc incepem sa asezam feliile de peste.Cand am terminat primul strat,presaram sare ,apoi otet pana acoperim bine filetele.COntinuam cu restul de peste si acoperim cu otet.Se acopera cu folie transparenta sau de aluminiu si se introduce la rece cateva ore(cel mai bine ar fi o noapte intreaga).Cand pestele s-a marinat(capata o culoare deschisa),se pune la scurs din nou.Intre timp curatam usturoiul si il taiem marunt.La fel procedam cu patrunjelul pe care-l spalam,il uscam si-l taiem marunt.Cand pestele este bine scurs de zeama lichidul anterior,se aseaza din nou fiecare bucatica de peste pe un platou adanc.Se presara usturoiul si patrunjelul tocat marunt.Apoi se adauga uleiul de masline. Cateva din filetele de ansoa eu le-am infasurat in jurul unei masline umplute si le-am infipt pe o scobitoare.Asa am formet doua tipuri de aperitive cu peste.Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa

Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facut

Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facut

Incearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...

Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facut
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Somonul se condimenteaza cu sare si piper.

Somon cu ciuperci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise