Antipasti cu brinza bulgareasca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Antipasti cu brinza bulgareasca

Ingrediente

  • ptr 6 persoane
  • 1/4 pahar de ulei de masline
  • 2 cepe mari rosii -taiate in8
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingura de zahar brun
  • 2 linguri otet balsamic - obisnuit
  • sare,piper
  • 1cutie de rosioare chery
  • frunze de oregano proaspete sau 1lingurita macinat.
  • 200 gr brinza sarata bulgareasca

Mod de preparare

Intr-o tigaie se incalzeste uleiul se adauga ceapa si usturoiul taiat felioare se lasa 3 minute la prajit pina cind ceapa se inmoaie putin.

Se adauga zaharul si otetul se sareaza se pipereaza si se mai lasa 3 minute ca otetul sa scada se adauga rosioarele si se mai lasa 2 minute pina cind si ele incep sa se inmoaie.

Se ia de pe foc se pune intr-o farfurie de servire si se adauga oregano si bucatele de brinza.

Este o salata foarte usoara si aspectoasa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...

Spuma de capsuni
Ardei umpluţi (slow cooker)

Ardei umpluţi (slow cooker)

Ardei umpluţi (slow cooker)
Gem de cirese

Gem de cirese

Reteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.

Gem de cirese
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor