autor:

kok miori

» » Aperitive

Antipasti cu brinza bulgareasca

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 10 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 10 iulie 2010

Ingrediente
ptr 6 persoane, , 1/4 pahar de ulei de masline, 2 cepe mari rosii -taiate in8, 3 catei de usturoi, 1 lingura de zahar brun, 2 linguri otet balsamic - obisnuit, sare,, 1cutie de rosioare chery, frunze de oregano proaspete sau 1lingurita macinat., 200 gr brinza sarata bulgareasca

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie se incalzeste uleiul se adauga ceapa si usturoiul taiat felioare se lasa 3 minute la prajit pina cind ceapa se inmoaie putin.
Se adauga zaharul si otetul se sareaza se pipereaza si se mai lasa 3 minute ca otetul sa scada se adauga rosioarele si se mai lasa 2 minute pina cind si ele incep sa se inmoaie.
Se ia de pe foc se pune intr-o farfurie de servire si se adauga oregano si bucatele de brinza.
Este o salata foarte usoara si aspectoasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Antipasti cu brinza bulgareasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Tarta cu dovlecei si telemea

Tarta cu dovlecei si telemea

Se pregatesc ingredientele la temp.camerei. Se razuieste telemeaua (pe partea mare a razatoarei)

1 vot    1 comentariu
30 min
Aperitive
Mic dejun traditional - Manakish - zaatar

Mic dejun traditional - Manakish - zaatar

Dupa ce s-a uscat bine oregano, se macina la rasnita de condimente (cafea), dupa care se freaca

6 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Adelina Damian-Fekete

    Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2011

    Aperitive italiene, bune antipasti astea!

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 13 iulie 2010

    reteta buna, dar ce facem daca nu avem branza bulgareasca, nu o mai mancam sau putem folosi si branza romaneasca?cred ca iese mai buna cu branza de a noastra.

  • Dana Saila( Salwa Nabhani)

    Dana Saila( Salwa Nabhani) (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010

    Interesanta reteta si usor de preparat. O voi incerca. Aveti votul meu!

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010

      Un aperitiv tare bun si aspectos!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

10 voturi

Ingrediente

  • ptr 6 persoane
  • 1/4 pahar de ulei de masline
  • 2 cepe mari rosii -taiate in8
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingura de zahar brun
  • 2 linguri otet balsamic - obisnuit
  • sare,
  • 1cutie de rosioare chery
  • frunze de oregano proaspete sau 1lingurita macinat.
  • 200 gr brinza sarata bulgareasca

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

9 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)

Aperitive italiene, bune antipasti astea!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Ciupercute umplute