Intr-o tigaie se incalzeste uleiul se adauga ceapa si usturoiul taiat felioare se lasa 3 minute la prajit pina cind ceapa se inmoaie putin.
Se adauga zaharul si otetul se sareaza se pipereaza si se mai lasa 3 minute ca otetul sa scada se adauga rosioarele si se mai lasa 2 minute pina cind si ele incep sa se inmoaie.
Se ia de pe foc se pune intr-o farfurie de servire si se adauga oregano si bucatele de brinza.
Este o salata foarte usoara si aspectoasa.
Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuniReteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.
Gem de cireseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii