autor:

Anonim

» » Aperitive

Antricot de vita brasovean

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
antricot de vita, supa de oase, ciuperci, ficat de porc, costita afumata, ulei, ceapa, de tomate, cartofi, vin alb, sare, faina, patrunjel verde, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de antricot trecute prin faina se inabusa in ulei cu supa de oase, se adauga ceapa, ficat si costita. Separat, se inabusa ciupercile in ulei, se adauga peste bucatile de antricot si se fierb impreuna cca 15 min. Se adauga pasta de tomate, piper, sare, cantitatea de supa de oase ramasa si se continua fierberea cca 15-20 min. La sfarsitul fierberii se adauga vin si jumatate din cantitatea de patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Antricot de vita brasovean" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne

"Pere" de gãinã (Peras de galinha)

Aceste "peras" sau "coxas de frango" se gãsesc in toate patiseriile, barurile si supermarketurile

8 voturi    7 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Chiftelute cu susan

Chiftelute cu susan

Amestecam bine carnea cu oul, sarea, piperul, boiaua, adaugam ceapa razuita, cartofii (curatati,

13 voturi    10 comentarii
35 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada din piept de pui cu branza telemea