Bucatile se antricot se trec prin 50 g de faina, se inabusa in ulei cu 100 ml de supa de oase, impreuna cu ceapa se adauga pasta de tomate, boia, ardei si treptat cantitatea de supa de oase: se fierb cca 50 min., iar spre sfarsitul fierberii se adauga vin. Se pregateste sosul alb din unt incalzit, la care se adauga faina dizolvata in lapte; se fierbe cca 30 min. amestecand continuu. Sosul obtinut se raceste si se amesteca cu oua batute. Sunca, cartofi, sare si se asaza intr-o tava unsa cu ulei. Se introduce la cuptor cca 30 min.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii