Bucatile se antricot se trec prin 50 g de faina, se inabusa in ulei cu 100 ml de supa de oase, impreuna cu ceapa se adauga pasta de tomate, boia, ardei si treptat cantitatea de supa de oase: se fierb cca 50 min., iar spre sfarsitul fierberii se adauga vin. Se pregateste sosul alb din unt incalzit, la care se adauga faina dizolvata in lapte; se fierbe cca 30 min. amestecand continuu. Sosul obtinut se raceste si se amesteca cu oua batute. Sunca, cartofi, sare si se asaza intr-o tava unsa cu ulei. Se introduce la cuptor cca 30 min.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii