Bucatile se antricot se trec prin 50 g de faina, se inabusa in ulei cu 100 ml de supa de oase, impreuna cu ceapa se adauga pasta de tomate, boia, ardei si treptat cantitatea de supa de oase: se fierb cca 50 min., iar spre sfarsitul fierberii se adauga vin. Se pregateste sosul alb din unt incalzit, la care se adauga faina dizolvata in lapte; se fierbe cca 30 min. amestecand continuu. Sosul obtinut se raceste si se amesteca cu oua batute. Sunca, cartofi, sare si se asaza intr-o tava unsa cu ulei. Se introduce la cuptor cca 30 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii