Antricoatele se inabusa in 50 ml de ulei cu 100 ml de supa de oase. Separat, se inabusa ceapa si ardeii in 100 ml de ulei si 200 ml de supa de oase, se adauga faina dizolvata in supa de oase (100 ml), pasta de tomate, sarea si cantitatea ramasa de supa de oase. Sosul se fierbe cca 15 min. si se adauga la antricoate impreuna cu piper si cimbru. Se fierbe totul cca 60 min. Spre sfarsit se adauga vin.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii