autor:

Fara foto

» » Aperitive

Aperitiv

Autor: claud1a04 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: claud1a04 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
sunca de praga 400 de grame 200 de grame gogosari mustar o lingura.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se ia fiecare felie de sunca si se pune in ea o lingura de maioneza sau 2 si fasii taiate din gogosar. Se ruleaza sul felia de sunca si se prinde cu o scobitoare. Se poate orna cu maioneza si mustar. Se maninca cu cartofii prajiti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Tarta aperitiv

Tarta aperitiv

Din faina , sare, unt si apa amestecate bine si framantate putin, facem un aluat pe care il lasam

6 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Rulouri aperitiv

Rulouri aperitiv

Feliez pieptul de pui.Obtin 4 portii pe care le bat cu ciocanul de carne.Asez intr-un capat o feliuta

49 voturi    12 comentarii
25 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • sunca de praga 400 de grame 200 de grame gogosari mustar o lingura.

Raporteaza reteta

Retete
de claud1a04
Negresa de Craciun

Negresa de Craciun

1. Se ia un castron curat incapator se se separa 10 oua albusul se pune in castron separat

81 voturi    36 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Salata de boeuf cu piept de pui

Salata de boeuf cu piept de pui

Se spala pieptii de pui, se taie bucati si se pun la fiert cu condimente de pui. Se spala cartofii,

13 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Salate de legume
Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
DROB DE MIEL