Aperitiv

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 6 kg vinete
  • 3 kg gogosari
  • 1 l otet
  • 3 l suc de rosii
  • masline
  • sare

Mod de preparare

Se curata vinetele de coaja si se taie rondele,se calesc in ulei.

Gogosarii se taie feliute mici si se oparesc in otet cu mirodenii(foi de dafin si piper)

Se aseaza in borcane un rand de vinete ,unul de gogosari pana se umple si deasupra se pune sucul de rosii.

Se capseaza si se fierb 30 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata
Saramura de crap

Saramura de crap

Saramura de crap
Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor