Reteta postata pe: 05 mai 2009
Ingrediente
6 kg vinete, 3 kg gogosari, 1 l otet, 3 l suc de rosii, masline, sare
Dificultate: Ridicata | Timp: 2h
Mod de preparare
Se curata vinetele de coaja si se taie rondele,se calesc in ulei.
Gogosarii se taie feliute mici si se oparesc in otet cu mirodenii(foi de dafin si piper)
Se aseaza in borcane un rand de vinete ,unul de gogosari pana se umple si deasupra se pune sucul de rosii.
Se capseaza si se fierb 30 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Cartofii se curata de coaja,se taie cubulete si se fierb in apa rece cu putina sare.Dupa ce au fiert
28 voturi
20 comentarii
30 min
Taiem sunca cubulete. Dam cascavalul pe razatoare (cu gauri mari). Faramitam branza cu o furculita
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate