Se curata vinetele de coaja si se taie rondele,se calesc in ulei.
Gogosarii se taie feliute mici si se oparesc in otet cu mirodenii(foi de dafin si piper)
Se aseaza in borcane un rand de vinete ,unul de gogosari pana se umple si deasupra se pune sucul de rosii.
Se capseaza si se fierb 30 minute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii