Reteta postata pe: 05 mai 2009
Ingrediente
6 kg vinete, 3 kg gogosari, 1 l otet, 3 l suc de rosii, masline, sare
Dificultate: Ridicata | Timp: 2h
Mod de preparare
Se curata vinetele de coaja si se taie rondele,se calesc in ulei.
Gogosarii se taie feliute mici si se oparesc in otet cu mirodenii(foi de dafin si piper)
Se aseaza in borcane un rand de vinete ,unul de gogosari pana se umple si deasupra se pune sucul de rosii.
Se capseaza si se fierb 30 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Mod de preparare: Se feliaza salmul(de care doriti)se taie rosile in forma de floare se taie si cascavalul
1 vot
1 comentariu
1h 30 min
Branza, sunca si maslinele, taiate cubulete mici, se pun intr-un bol; se umplu pana la treisferturi
19 voturi
1 comentariu
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate