autor:

stefanisa

» » Aperitive

Aperitiv

Autor: stefanisa (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: stefanisa (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 mai 2009

Ingrediente
1.castravete, 1.rosie potrivita., 2-3.feli de kaizer, 2-3.feli de salam uscat(sibiu,sau de vara), 2-3 feli de sunca presata., 2-3feli de ceafa de porc afumata., 2-3 feli de muschi afumat., 1 ceapa verde, 1jumate de ardei gras, branza sau cascaval (ce doriti sa alegeti din ele), 5-6 masline negre ., 100gr.de salata de vinete.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala bine castravetele, rosia, ceapa verde, ardeiul, maslinele si se lasa la scurs. Dupa ce s-au scurs, se ia un cutit cu varf si pe lungimea castravetelui se face un zic-zac de jur imprejur. Se ia o lingurita si cu atentie se scoate miezul din rosie care se va umple cu salata de vinete, dupa care se aseaza kaizerul, salamul uscat, sunca presata, ceafa de porc, muschiul afumat foarte frumos pe un platou sau o farfurie antinsa.

La fel si rosia umpluta si castravetele taiat zic zac, se pun si maslinele, cascavalul sau branza de vaci, firul de ceapa verde si un sfert de ardei gras. Daca doriti puteti umple sfertul de ardei cu 'maioneza' facuta din branza de vaci, smantana si marar verde. La fel puteti umple si sunca presata cu salata de telina cu morcov si mar ionatan. Dupa care se va prinde felia de sunca cu o scobitoare. Va doresc pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Aperitiv ornamental  2

Aperitiv ornamental 2

Mod de preparare: Se feliaza salmul(de care doriti)se taie rosile in forma de floare se taie si cascavalul

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive cu oua
Gogosari aperitiv

Gogosari aperitiv

Branza, sunca si maslinele, taiate cubulete mici, se pun intr-un bol; se umplu pana la treisferturi

19 voturi    1 comentariu
45 min
Aperitive

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 1.castravete
  • 1.rosie potrivita.
  • 2-3.feli de kaizer
  • 2-3.feli de salam uscat(sibiu,sau de vara)
  • 2-3 feli de sunca presata.
  • 2-3feli de ceafa de porc afumata.
  • 2-3 feli de muschi afumat.
  • 1 ceapa verde
  • 1jumate de ardei gras
  • branza sau cascaval (ce doriti sa alegeti din ele)
  • 5-6 masline negre .
  • 100gr.de salata de vinete.

Raporteaza reteta

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Strudel oriental Lucica