autor:

Fara foto

» » , , , Aperitive, Aperitive, Aperitive, Aperitive

APERITIV

Autor: mirabela (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mirabela (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 mai 2009

Ingrediente
Burete de cascaval - se servesc reci sau calde, la aperitiv, inclusiv intr-un meniu ovolacto-vegetarian, Chiftelutele de carne tocata - se pot servi calde sau reci pe platoul de aperitiv, Oua umplute - cu compozitie de pate, si servite cu smantana si marar, Ciuperci umplute - se umplu cu crema de branza amestecata cu coditele de la ciuperci si mirodenii, Rosii umplute - cu branza amestecata cu verdeata, Masline, Salam uscat, Sunca presata umpluta cu salata biof, castraveti - taiati in diferite forme

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Toate se pregatesc cu putin timp inainte de a fi servite, sa nu li se schimbe culoarea, sa nu devina zemoase unele din ele , proaspat este cel mai bun. Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "APERITIV" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Tarta aperitiv -Pizza

Tarta aperitiv -Pizza

Se face aluatul.Intai se amesteca faina cu margarina si sare pana se omogenizeaza apoi se adauga

8 voturi    2 comentarii
2h
Paste si pizza
Rulouri aperitiv, cu felii de paine toast

Rulouri aperitiv, cu felii de paine toast

Am preparat aceasta reteta de rulouri aperitiv cu paine fara gluten, dar se poate prepara cu orice

0 voturi    0 comentarii
15 min
Sandviciuri

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Burete de cascaval - se servesc reci sau calde
  • la aperitiv
  • inclusiv intr-un meniu ovolacto-vegetarian
  • Chiftelutele de carne tocata - se pot servi calde sau reci pe platoul de aperitiv
  • Oua umplute - cu compozitie de pate
  • si servite cu smantana si marar
  • Ciuperci umplute - se umplu cu crema de branza amestecata cu coditele de la ciuperci si mirodenii
  • Rosii umplute - cu branza amestecata cu verdeata
  • Masline
  • Salam uscat
  • Sunca presata umpluta cu salata biof
  • castraveti - taiati in diferite forme

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Oua coapte cu praz cremos