autor:

Fara foto

» » , , , Aperitive, Aperitive, Aperitive, Aperitive

APERITIV

Autor: mirabela (Bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mirabela (Bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 mai 2009

Ingrediente
Burete de cascaval - se servesc reci sau calde, la aperitiv, inclusiv intr-un meniu ovolacto-vegetarian, Chiftelutele de carne tocata - se pot servi calde sau reci pe platoul de aperitiv, Oua umplute - cu compozitie de pate, si servite cu smantana si marar, Ciuperci umplute - se umplu cu crema de branza amestecata cu coditele de la ciuperci si mirodenii, Rosii umplute - cu branza amestecata cu verdeata, Masline, Salam uscat, Sunca presata umpluta cu salata biof, castraveti - taiati in diferite forme

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Toate se pregatesc cu putin timp inainte de a fi servite, sa nu li se schimbe culoarea, sa nu devina zemoase unele din ele , proaspat este cel mai bun. Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "APERITIV" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Tort aperitiv

Tort aperitiv

Am cantarit carnea (se poate face cu carne de vita ,de porc ,de pasare) si apoi am tocat-o. Ceapa

220 voturi    44 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Clatite - aperitiv

Clatite - aperitiv

Se amesteca toate ingredientele. Se prajesc clatitele, mai groase, mai subtiri, cum doriti. Umplutura

3 voturi    10 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Burete de cascaval - se servesc reci sau calde
  • la aperitiv
  • inclusiv intr-un meniu ovolacto-vegetarian
  • Chiftelutele de carne tocata - se pot servi calde sau reci pe platoul de aperitiv
  • Oua umplute - cu compozitie de pate
  • si servite cu smantana si marar
  • Ciuperci umplute - se umplu cu crema de branza amestecata cu coditele de la ciuperci si mirodenii
  • Rosii umplute - cu branza amestecata cu verdeata
  • Masline
  • Salam uscat
  • Sunca presata umpluta cu salata biof
  • castraveti - taiati in diferite forme

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Placinta aperitiv cu sunca si cascaval