autor:

Carp Elena Loredana

» » Aperitive

Aperitiv

Autor: Carp Elena Loredana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Carp Elena Loredana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iulie 2009

Ingrediente
ingrediente, 6 oua, 200gr salam(sau ce doriti), 200gr cas (telemea,cascaval), 1 cutie ciuperci, 200 ml lapte, 2 lg smantana, 250gr faina, 2 plic praf de copt, ardei gras rosu si galben, sare ,piper, sos de rosii

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Ouale se bat bine cu sare si piper apoi adaugam salamul (pastrama ,kaizerul...sau ce doriti)taiat cubulete,branza rasa prin razatoarea de mere,ciupercile bine scurse,laptele ,smantana si amestecam bine.Praful de copt se amesteca cu faina si se cerne peste compozitie.Se amesteca iar la final se adauga si ardeii taiati cubulete. Compozitia astfel obtinuta se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace la foc potrivit.Se taie in bucati patrate si se serveste cu sos de rosii pikant. Aceasta compozitie se poate coace si in forme de chec
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulouri aperitiv, cu felii de paine toast

Rulouri aperitiv, cu felii de paine toast

Am preparat aceasta reteta de rulouri aperitiv cu paine fara gluten, dar se poate prepara cu orice

0 voturi    0 comentarii
15 min
Sandviciuri
Chec aperitiv

Chec aperitiv

Pentru inceput, vom taia cubulete salamul, muschiul, sunca, ardeiul rosu, vom felia maslinele si

1 vot    0 comentarii
1h
Torturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

    Imi place, e gustos!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

    Arata tare bine...

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010

    Fac si eu check aperitiv! Foarte bun!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

      Foarte bun.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

      Trebuie sa fie o bunatate Lory. Cu siguranta am sa-l testez.Fac si eu ceva asemanator...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

      Trebuie sa fie tare gustos...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

      Un meniu reusit.Felicitari!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2009

      Interesant.....

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 iulie 2009

      Arata foarte bine...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • ingrediente
  • 6 oua
  • 200gr salam(sau ce doriti)
  • 200gr cas (telemea,cascaval)
  • 1 cutie ciuperci
  • 200 ml lapte
  • 2 lg smantana
  • 250gr faina
  • 2 plic praf de copt
  • ardei gras rosu si galben
  • sare ,piper
  • sos de rosii

Raporteaza reteta

Retete
de Carp Elena Loredana
Tort diplomat

Tort diplomat

Mod de preparareBlatul MOD DE PREPARARE -Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se bat cu

93 voturi    27 comentarii
3h
Torturi
Prajitura Georgiana

Prajitura Georgiana

Mod de preparareingredientele de mai sus se amesteca iar compozitia rezultata se rastoarna intr-o

72 voturi    25 comentarii
1h
Prajituri
Rulada Andreea

Rulada Andreea

Foaia de rulada: se separa ouale, se bate albusul cu 2 linguri de zahar iar galbenusul cu 1 lingura

18 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Imi place, e gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Cirnaciori la tefal cu salata asortata