Reteta postata pe: 14 iulie 2009
Ingrediente
ingrediente, 6 oua, 200gr salam(sau ce doriti), 200gr cas (telemea,cascaval), 1 cutie ciuperci, 200 ml lapte, 2 lg smantana, 250gr faina, 2 plic praf de copt, ardei gras rosu si galben, sare ,piper, sos de rosii
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Ouale se bat bine cu sare si piper apoi adaugam salamul (pastrama ,kaizerul...sau ce doriti)taiat cubulete,branza rasa prin razatoarea de mere,ciupercile bine scurse,laptele ,smantana si amestecam bine.Praful de copt se amesteca cu faina si se cerne peste compozitie.Se amesteca iar la final se adauga si ardeii taiati cubulete. Compozitia astfel obtinuta se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace la foc potrivit.Se taie in bucati patrate si se serveste cu sos de rosii pikant. Aceasta compozitie se poate coace si in forme de chec
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Mod de preparare: Se feliaza salmul(de care doriti)se taie rosile in forma de floare se taie si cascavalul
1 vot
1 comentariu
1h 30 min
Branza, sunca si maslinele, taiate cubulete mici, se pun intr-un bol; se umplu pana la treisferturi
19 voturi
1 comentariu
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010
Foarte bun.
Sidy (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010
Trebuie sa fie o bunatate Lory. Cu siguranta am sa-l testez.Fac si eu ceva asemanator...
valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010
Trebuie sa fie tare gustos...
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010
Un meniu reusit.Felicitari!
mac myra (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2009
Interesant.....
valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 iulie 2009
Arata foarte bine...