autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Aperitiv cald (Valdostana)

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 aprilie 2009

Ingrediente
- piept de pui, - bacon, - cascaval, - sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 2h

2 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se feliaza, se condimenteaza,se gateste pe grill. Pe feliile de gratar se asaza alterntiv batoane de cascaval si fasii de bacon. Se da la cuptor incins pentru 5 minute. Se serveste cu gogosar in otet sau salata ardel capia copt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cald (Valdostana)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Parizer de casa, special pentru copii

Parizer de casa, special pentru copii

Cu aceasta reteta am castigat concursul Click Pofta Buna ! Pui carnea tocata cu cutitul mai marunt

8 voturi    0 comentarii
3h
Aperitive cu carne
Rulada de pui cu ciuperci

Rulada de pui cu ciuperci

Pieptul de pui se transeaza si se bate cu ciocanul de snitele. Ciupercile se taie marunt si ceapa

5 voturi    1 comentariu
45 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Crystyna

    Crystyna (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009

    Interesant, dar bun...

  • Ramona

    Ramona (Chef de cuisine) , 12 iulie 2009

    Imi place foarte mult, am sa incerc si eu.

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 10 iulie 2009

    Foarte interesant!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 iulie 2009

      Arata foarte bine si cred ca sunt si gustoase...

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2009

      Super si cred ca si gustos,imi place cum le aranjezi.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Crystyna (Chef de cuisine)

Interesant, dar bun...

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pernite cu sunca si masline