autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Aperitiv cald (Valdostana)

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 aprilie 2009

Ingrediente
- piept de pui, - bacon, - cascaval, - sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 2h

2 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se feliaza, se condimenteaza,se gateste pe grill. Pe feliile de gratar se asaza alterntiv batoane de cascaval si fasii de bacon. Se da la cuptor incins pentru 5 minute. Se serveste cu gogosar in otet sau salata ardel capia copt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cald (Valdostana)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii

  • Crystyna

    Crystyna (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009

    Interesant, dar bun...

  • Ramona

    Ramona (Chef de cuisine) , 12 iulie 2009

    Imi place foarte mult, am sa incerc si eu.

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 10 iulie 2009

    Foarte interesant!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 iulie 2009

      Arata foarte bine si cred ca sunt si gustoase...

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2009

      Super si cred ca si gustos,imi place cum le aranjezi.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

2 voturi

Ingrediente

  • - piept de pui
  • - bacon
  • - cascaval
  • - sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

71 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Crystyna (Chef de cuisine)

Interesant, dar bun...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Placintele cu pui,cascaval si ciuperci