autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Aperitiv cald (Valdostana)

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 aprilie 2009

Ingrediente
- piept de pui, - bacon, - cascaval, - sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 2h

2 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se feliaza, se condimenteaza,se gateste pe grill. Pe feliile de gratar se asaza alterntiv batoane de cascaval si fasii de bacon. Se da la cuptor incins pentru 5 minute. Se serveste cu gogosar in otet sau salata ardel capia copt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cald (Valdostana)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Drob din piept de pui  cu ciuperci

Drob din piept de pui cu ciuperci

Ceapa si prazul le taiem feliute, ardeiul il curatam de seminte si-l taiem in cuburi. Patrunjelul

116 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Cosulete din parmezan cu piept de pui si bacon

Cosulete din parmezan cu piept de pui si bacon

Se ia bucata de piept de pui se unge cu foarte putin ulei se pipereaza si se pune pe grill(gratar)

9 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 25 %
999.99 lei
749.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Crystyna

    Crystyna (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009

    Interesant, dar bun...

  • Ramona

    Ramona (Chef de cuisine) , 12 iulie 2009

    Imi place foarte mult, am sa incerc si eu.

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 10 iulie 2009

    Foarte interesant!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 iulie 2009

      Arata foarte bine si cred ca sunt si gustoase...

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2009

      Super si cred ca si gustos,imi place cum le aranjezi.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

69 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Crystyna (Chef de cuisine)

Interesant, dar bun...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Pate de ficat de porc si telina