autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Aperitive

Aperitiv colorat

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Ingrediente
200g brinza de vaci, 200g brinza burduf, 50g unt moale, ceapa verde tocata, patrunjel tocat, boia de ardei dulce, frunze de salata verde

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Brinza,untul si ceapa tocata se amesteca.

Se fac bilute care se dau o parte prin patrunjel tocat iar alta prin boiaua dulce.Se infing in ele scobitori.

Se servesc pe un pat de salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv colorat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Rulou din dovlecei

Rulou din dovlecei

Spalam dovleceii, ii uscam si ii radem, dupa care ii saram si ii lasam sa elimine lichidul pentru

11 voturi    8 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza
Tort aperitiv

Tort aperitiv

Si pentru ca tot mi-au picat clatitele gata facute in mana era mai mare pacatul sa ratez o asa economie

13 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 200g brinza de vaci
  • 200g brinza burduf
  • 50g unt moale
  • ceapa verde tocata
  • patrunjel tocat
  • boia de ardei dulce
  • frunze de salata verde

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Rulouri de clatite cu sunca si branzeturi