Aperitiv crenvursti in aluat

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 10 crenvursti;
  • - 1 pachet aluat frantuzesc;
  • - 2 pachet branza topita felii/20 bucati;
  • - 2 oua;
  • - mac,susan,diferite seminte.

Mod de preparare

Crenvurstii se jupoaie de pielita, incercand sa nu le stricam forma. Aluatul frantuzesc se intinde in foaie groasa de 2-2,5 mm grosime. Se taie fasii late de 1,5-2 cm pe lungimea aluatului.

Fiecare crenvurst se infasoara in doua felii de branza topita, dupa care cu atentie se ruleaza fasiile de aluat pe crenvursti, pornind de la un capat, in asa fel incat sa fie acoperit preparatul cu aluat.

Se pregateste o tava de aragaz, se pune hartie de copt, se asaza crenvurstii in tava si se ung cu ou, dupa care se presara cu diferite seminte.

Se dau la cuptorul preincalzit si se coc timp de 15-20 minute pana se rumeneste aluatul.

Se poate face preparatul si cu crenvurstii in coaja, dar trebuie sa ii fierbem inainte circa 7-8 minute in apa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mancare de stevie

Mancare de stevie

Reteta de mancare de stevie. Mancare de stevie reteta simpla si delicioasa. Cum se face mancarea de stevie. Retete cu stevie.

Mancare de stevie
Salata de cartofi cu smantana

Salata de cartofi cu smantana

Reteta de salata de cartofi cu smantana. Salata de cartofi cu smantana si usturoi reteta simpla. Retete de salata de cartofi....

Salata de cartofi cu smantana
Pasca poloneza

Pasca poloneza

Pasca poloneza
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor