Aperitiv crenvursti in aluat

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 10 crenvursti;
  • - 1 pachet aluat frantuzesc;
  • - 2 pachet branza topita felii/20 bucati;
  • - 2 oua;
  • - mac,susan,diferite seminte.

Mod de preparare

Crenvurstii se jupoaie de pielita, incercand sa nu le stricam forma. Aluatul frantuzesc se intinde in foaie groasa de 2-2,5 mm grosime. Se taie fasii late de 1,5-2 cm pe lungimea aluatului.

Fiecare crenvurst se infasoara in doua felii de branza topita, dupa care cu atentie se ruleaza fasiile de aluat pe crenvursti, pornind de la un capat, in asa fel incat sa fie acoperit preparatul cu aluat.

Se pregateste o tava de aragaz, se pune hartie de copt, se asaza crenvurstii in tava si se ung cu ou, dupa care se presara cu diferite seminte.

Se dau la cuptorul preincalzit si se coc timp de 15-20 minute pana se rumeneste aluatul.

Se poate face preparatul si cu crenvurstii in coaja, dar trebuie sa ii fierbem inainte circa 7-8 minute in apa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise