autor:

violeta c.

» » Aperitive

Aperitiv cu branza de vaci

Autor: violeta c. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: violeta c. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 aprilie 2009

Ingrediente
250 gr branza vaci, 1 ceapa mica,eventual ceapa verde, 1 legatura marar, unt-o felie groasa sau 3 linguri ulei

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Branza de vaci de freaca bine cu furculita sau blender cu unt sau ulei; daca e prea scoapta, se subtiaza cu smantana sau iaurt; se pune ceapa taiata fin si mararul, sare, amestecandu-se cu furculita. Se mai poate imbunatati reteta adaugandu-se felii de ridiche de luna. Se serveste pe felii de paine .
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 250 gr branza vaci
  • 1 ceapa mica,eventual ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • unt-o felie groasa sau 3 linguri ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Enciladas cu branza si spanac in sos de rosii