autor:

violeta c.

» » Aperitive

Aperitiv cu branza de vaci

Autor: violeta c. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: violeta c. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 aprilie 2009

Ingrediente
250 gr branza vaci, 1 ceapa mica,eventual ceapa verde, 1 legatura marar, unt-o felie groasa sau 3 linguri ulei

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Branza de vaci de freaca bine cu furculita sau blender cu unt sau ulei; daca e prea scoapta, se subtiaza cu smantana sau iaurt; se pune ceapa taiata fin si mararul, sare, amestecandu-se cu furculita. Se mai poate imbunatati reteta adaugandu-se felii de ridiche de luna. Se serveste pe felii de paine .
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
BULETE DE CASCAVAL

BULETE DE CASCAVAL

Cascavalul se da pe razatoarea mica, apoi se amesteca cu ouale, faina sarea si piperul dupa gust.Se

11 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Placinta cu spanac si feta

Placinta cu spanac si feta

Se framanta un aluat din faina, untul taiat cubulete, apa, galbenusul de ou si praful de sare; se

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 250 gr branza vaci
  • 1 ceapa mica,eventual ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • unt-o felie groasa sau 3 linguri ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
APERITIVE ANDI