autor:

violeta c.

» » Aperitive

Aperitiv cu branza de vaci

Autor: violeta c. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: violeta c. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 aprilie 2009

Ingrediente
250 gr branza vaci, 1 ceapa mica,eventual ceapa verde, 1 legatura marar, unt-o felie groasa sau 3 linguri ulei

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Branza de vaci de freaca bine cu furculita sau blender cu unt sau ulei; daca e prea scoapta, se subtiaza cu smantana sau iaurt; se pune ceapa taiata fin si mararul, sare, amestecandu-se cu furculita. Se mai poate imbunatati reteta adaugandu-se felii de ridiche de luna. Se serveste pe felii de paine .
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Paine impanata

Paine impanata

Se taie paine in felii pana la 1 cm de baza (coaja de jos trebuie sa ramana netaiata).Se taie apoi

21 voturi    7 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza
mamaliga cu branza

mamaliga cu branza

se face o mamaliga mai subtire,se pune branza intr-un castron se framanta(branza de burduf,telemea,cascaval)se

7 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 250 gr branza vaci
  • 1 ceapa mica,eventual ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • unt-o felie groasa sau 3 linguri ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Chipsuri de mamaliga cu crema de branza