autor:

emadina

» » Aperitive

Aperitiv cu branza si creveti

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iulie 2009

Ingrediente
250 g creveti fierti, 1 lingura maioneza, 1 lingura mustar, 100 g branza Cheddar rasa, 100 g cas dulce, 100 g branza cu mucegai, 100 g masline tocate, 50 g usturoi ras

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se mixeaza toate ingredientele pana se omogenizeaza.Aceasta pasta se poate servi cu orez/paste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu branza si creveti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
mamaliga cu branza

mamaliga cu branza

se face o mamaliga mai subtire,se pune branza intr-un castron se framanta(branza de burduf,telemea,cascaval)se

7 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza
Sambusek cu telemea de oaie si za'atar- specific tarilor arabe

Sambusek cu telemea de oaie si za'atar- specific tarilor arabe

Branza se rade pe razatoarea mare si se adauga za'atarul si uleiul de masline; se amesteca. Se ia

15 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 250 g creveti fierti
  • 1 lingura maioneza
  • 1 lingura mustar
  • 100 g branza Cheddar rasa
  • 100 g cas dulce
  • 100 g branza cu mucegai
  • 100 g masline tocate
  • 50 g usturoi ras

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Friganele cu parmezan la Doubletta