autor:

emadina

» » Aperitive

Aperitiv cu branza si creveti

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iulie 2009

Ingrediente
250 g creveti fierti, 1 lingura maioneza, 1 lingura mustar, 100 g branza Cheddar rasa, 100 g cas dulce, 100 g branza cu mucegai, 100 g masline tocate, 50 g usturoi ras

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se mixeaza toate ingredientele pana se omogenizeaza.Aceasta pasta se poate servi cu orez/paste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu branza si creveti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Flori de dovlecel umplute cu ricotta

Flori de dovlecel umplute cu ricotta

Se spala cu grija florile si se lasa sa se zvante pe un prosop de bucatarie. Intre timp, se

3 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Foietaj cu rosii si branza

Foietaj cu rosii si branza

Se intinde foietajul pe o suprafata presarata cu parmezan. Se decupeaza forme cu un pahar, apoi se

5 voturi    5 comentarii
25 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 250 g creveti fierti
  • 1 lingura maioneza
  • 1 lingura mustar
  • 100 g branza Cheddar rasa
  • 100 g cas dulce
  • 100 g branza cu mucegai
  • 100 g masline tocate
  • 50 g usturoi ras

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Scovergi cu branza,cascaval si smantana