autor:

Silvy

» » Aperitive

Aperitiv cu cas si salam

Autor: Silvy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 martie 2009

Ingrediente
300 gr cas uscat, 300 gr salam, 1 lingura faina, 5 oua, sare, piper (dupa gust), patrunjel, marar etc. (dupa gust)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Salamul si casul se taie in cuburi de 1cm dupa care se amesteca cu faina.
Ouale se bat bine, se condimenteaza, se amesteca cu verdeata, se toarna peste salam si cas si se omogenizeaza compozitia.
Se ia o tava de cozonac sau chec, se unge cu ulei, se tapeteaza cu faina si se scutura bine (se poate tapeta si cu hartie de copt).
Se toarna compozitia si se da la cuptor la foc potrivit. Dupa ce s-a copt, se lasa sa se raceasca dupa care se rastoarna pe un platou si se taie felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu cas si salam" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Omleta cu cremvusti

Omleta cu cremvusti

Cremvustii se taie cuburi si se pun la prajit in ulei, acoperiti. Se intorc pe partea cealalta si

1 vot    6 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Omleta la cuptor

Omleta la cuptor

Se aprinde cuptorul. Se bat ouale impreuna cu praful de sare. Se adauga laptele si patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 300 gr cas uscat
  • 300 gr salam
  • 1 lingura faina
  • 5 oua
  • sare
  • piper (dupa gust)
  • patrunjel
  • marar etc. (dupa gust)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Tortilla cu ou, sunca si cheddar