autor:

costy1969

» » , Aperitive, Aperitive

Aperitiv cu ceapa umpluta

Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 octombrie 2009

Ingrediente
- 6 cepe mari albe, - 6 cepe mari rosii, - 100 grame carne tocata de porc, - 150 grame carne tocata vita, - 3 oua, - 4 felii paine neagra,  -1 legatura patrunjel, - 1 legatura marar, - 1 legatura ceapa verde, - sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

1 vot

Mod de preparare

Ceapa se curata, se spala, se scobeste cu o lingura usor pentru a nu ii strica forma, lasand 3-4 foi grosime. Umplutura se pregateste amestecand ambele sortimente de carne tocata, ouale, mararul si patrunjelul taiate marunt, ceapa verde taiata rondele, painea muiata si stoarsa bine, pulpa de la cepe tocata fin.

Compozitia se asezoneaza, se amesteca bine pana la omogenizare. Se pregateste o tava de aragaz,se umplu cepele si se aseaza intr-o tava. Se adauga un pahar cu apa si se lasa sa se coaca la foc iute cca 35-40 minute, in cuptorul preincalzit.

Se pot servi ca aperitiv sau ca friptura, cu salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu ceapa umpluta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Ciuperci cu oua la cuptor

Ciuperci cu oua la cuptor

Asadar luati galbenusurile de ou, in cazul asta fusera 10, dar voi folositi fix cate va lasa inima

10 voturi    3 comentarii
1h 5 min
Aperitive cu oua
Pateu  pentru sandwich

Pateu pentru sandwich

Mezelul se trece cprin masina de tocat sau se marunteste marunt. Ceapa se taie f. fin la fel si

5 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

1 vot

Ingrediente

  • - 6 cepe mari albe
  • - 6 cepe mari rosii
  • - 100 grame carne tocata de porc
  • - 150 grame carne tocata vita
  • - 3 oua
  • - 4 felii paine neagra
  •  -1 legatura patrunjel
  • - 1 legatura marar
  • - 1 legatura ceapa verde
  • - sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de costy1969
CARTOFI NOI CU DOVLECEI

CARTOFI NOI CU DOVLECEI

Cartofii se spala bine si se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dovleceii se spala,se curata

1 vot    1 comentariu
55 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

Cartofii se spala bine,se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dupa ce au fiert,se lasa la racit,se

10 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

Ceapa se curata si se taie marunt; Dovleceii se spala,se curata de coaja,se taie cuburi sau felii

16 voturi    4 comentarii
50 min
Supe de legume
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
OMLETĂ SPANIOLĂ