autor:

Fara foto

» » Aperitive

Aperitiv cu ciuperci si piept de pui

Autor: Gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Ingrediente
- o cutie de ciuperci, - jumatate piept de pui, - 3 linguri de maioneza, - 2-3 catei usturoi, - sare si piper dupa gust, - masline, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se taie marunt.
Pieptul de pui se fierbe si se toaca marunt.
Toate ingredientele se amesteca si se pune la frigider. Se serveste rece, ornat cu masline si patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu ciuperci si piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pui cu legume in aspic

Pui cu legume in aspic

Facem o supa din ingredientele enumerate mai sus, scoatem pieptul de pui si morcovul, adaugam sarea,

7 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Covridog

Covridog

Aluatul: Cernem faina intr-un bol, punem sarea, zaharul, drojdia si le amestecam cu o lingura. Apa

3 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009

    Minunat!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Minunat!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Empadas de gãinã