Fierbe ficateii in apa cu putina sare, apoi toaca-i cubulete (sanu fie foarte marunte).
Ceapa tocata si morcovul dat pe razatoare se calesc in putin ulei.
Din faina, un ou, unt, jumatate de cana de smantana si un praf de sare se face un aluat fraged care se intinde intr-o foaie de marimea tavii in care va fi pus. Tava se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina.
Intr-un castron se amesteca doua oua, ficateii tocati, usturoiul pisat, ceapa si morcovul, si se potriveste de sare si piper. Aceasta compozitie se intinde peste foaia de aluat.
In alt castronel se amesteca oul si smantana ramase si cascavalul dat pe razatoare (sau tocat cubulete). Acest amestec se toarna uniform peste compozitia din tava.
Deasupra se presara verdeata maruntita si se da la cuptor sa se rumeneasca.
Cand e gata se taie in patrate care se pot servi atat calde cat si reci.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii