Fierbe ficateii in apa cu putina sare, apoi toaca-i cubulete (sanu fie foarte marunte).
Ceapa tocata si morcovul dat pe razatoare se calesc in putin ulei.
Din faina, un ou, unt, jumatate de cana de smantana si un praf de sare se face un aluat fraged care se intinde intr-o foaie de marimea tavii in care va fi pus. Tava se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina.
Intr-un castron se amesteca doua oua, ficateii tocati, usturoiul pisat, ceapa si morcovul, si se potriveste de sare si piper. Aceasta compozitie se intinde peste foaia de aluat.
In alt castronel se amesteca oul si smantana ramase si cascavalul dat pe razatoare (sau tocat cubulete). Acest amestec se toarna uniform peste compozitia din tava.
Deasupra se presara verdeata maruntita si se da la cuptor sa se rumeneasca.
Cand e gata se taie in patrate care se pot servi atat calde cat si reci.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii