Decongelam aluatul de foietaj si il intindem pe folia cu care este impachetat, dar la dimensiunea lui, nu fortam. Feliem baconul cat de subtire putem, sau daca il achizitionam direct feliat, cu atat mai bine!
Asezam feliile de bacon peste aluat si portionam aluatul la dimensiunea feliilor. Amestecam galbenusul cu laptele si piperul. Ungem cu acest amestec aluatul de foietaj si presaram seminte de chimen.
Punem feliile de bacon peste aluatul uns si rulam, dar nu prea strans. Asezam rulourile in forme de briose, le mai ungem cu galbenus, presaram chimen deasupra si le punem intr-o tava pe care o dam la cuptor pentru 20-25 minute la 180 de grade.
Sunt bune atat calde cat si reci!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii