autor:

Fara foto

» » Aperitive

Aperitiv cu orez

Autor: Daniela Elena Birtoc (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 octombrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela Elena Birtoc (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 octombrie 2005

Ingrediente
250 g orez, 1 pateu mare, 4 oua crude, 3 oua fierte, 1 morcov, 1 ceapa, codimente (piper, vegeta, sare), pesmet, cascaval si patrunjel tocat marunt.

Dificultate: Medie Timp: 1h

162 voturi

Mod de preparare

Se fierbe orezul in apa cu sare, se lasa la racit. Se rade morcovul si ceapa. Se pune intr-un vas si se amesteca orezul racit, ouale crude, ceapa si morcovul tocate, codimente dupa gust, patrunjelul , pateul si pesmetul cat cuprinde compozitia. Ouale fierte se taie marunt si se amesteca cu restul compozitiei. Se unge o tava cu margarina si se tapeteaza cu faina si se pune compozitia in tava. Cine doreste, se poate rade cascaval pe deasupra. Se lasa la cuptor cca. 30 minute pana se rumeneste. Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu orez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Muraturi asortate

Muraturi asortate

Toate ingredientele feliate se aseaza in borcane, peste ele se toarna saramura. Borcanele se inchid

1 vot    1 comentariu
30 min
Aperitive
Chiftele cu cartofi si branza dulce

Chiftele cu cartofi si branza dulce

Cartofii se fierb 20-30 minute in coaja,se scot din apa,se racesc putin si se curata de pielita; Se

19 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

162 voturi

Ingrediente

  • 250 g orez
  • 1 pateu mare
  • 4 oua crude
  • 3 oua fierte
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • codimente (piper
  • vegeta
  • sare)
  • pesmet
  • cascaval si patrunjel tocat marunt.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Ciuperci umplute