Se fierbe orezul in apa cu sare, se lasa la racit. Se rade morcovul si ceapa. Se pune intr-un vas si se amesteca orezul racit, ouale crude, ceapa si morcovul tocate, codimente dupa gust, patrunjelul , pateul si pesmetul cat cuprinde compozitia. Ouale fierte se taie marunt si se amesteca cu restul compozitiei. Se unge o tava cu margarina si se tapeteaza cu faina si se pune compozitia in tava. Cine doreste, se poate rade cascaval pe deasupra. Se lasa la cuptor cca. 30 minute pana se rumeneste. Pofta buna!!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii