autor:

Fara foto

» » Aperitive

Aperitiv cu orez

Autor: Daniela Elena Birtoc (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 octombrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela Elena Birtoc (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 octombrie 2005

Ingrediente
250 g orez, 1 pateu mare, 4 oua crude, 3 oua fierte, 1 morcov, 1 ceapa, codimente (piper, vegeta, sare), pesmet, cascaval si patrunjel tocat marunt.

Dificultate: Medie Timp: 1h

162 voturi

Mod de preparare

Se fierbe orezul in apa cu sare, se lasa la racit. Se rade morcovul si ceapa. Se pune intr-un vas si se amesteca orezul racit, ouale crude, ceapa si morcovul tocate, codimente dupa gust, patrunjelul , pateul si pesmetul cat cuprinde compozitia. Ouale fierte se taie marunt si se amesteca cu restul compozitiei. Se unge o tava cu margarina si se tapeteaza cu faina si se pune compozitia in tava. Cine doreste, se poate rade cascaval pe deasupra. Se lasa la cuptor cca. 30 minute pana se rumeneste. Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu orez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Quiche picant- la Multicooker Philips

Quiche picant- la Multicooker Philips

Intr-un bol amestecam toate ingredientele pentru aluat ( adaugam 50 ml apa, daca vi se pare prea

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Tarta cu dovlecei si telemea

Tarta cu dovlecei si telemea

Se pregatesc ingredientele la temp.camerei. Se razuieste telemeaua (pe partea mare a razatoarei)

1 vot    1 comentariu
30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

162 voturi

Ingrediente

  • 250 g orez
  • 1 pateu mare
  • 4 oua crude
  • 3 oua fierte
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • codimente (piper
  • vegeta
  • sare)
  • pesmet
  • cascaval si patrunjel tocat marunt.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Briose cu dovlecei si cherry galbene