autor:

» » , Aperitive, Aperitive

Aperitiv cu ou si branza

Autor: Elena Sas (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 27 martie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Elena Sas (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 27 martie 2006

Ingrediente
300 gr branza telemea, 4 oua fierte tari, maioneza,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Bramza si ouale se dau pe razatoare. Intr-un castron se pune un strat de braza,un strat de ou,un strat de maioneza pana se termina toate. deasupra se poate pune maioneza sau se pot taia feliute de masline pentru decorare. In cazul in care branza nu este destul de sarata se poate pune sare dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu ou si branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 300 gr branza telemea
  • 4 oua fierte tari
  • maioneza,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Briose cu cascaval si masline