autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Aperitive

Aperitiv cu ou si branza

Autor: Elena Sas (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 27 martie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Elena Sas (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 27 martie 2006

Ingrediente
300 gr branza telemea, 4 oua fierte tari, maioneza,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Bramza si ouale se dau pe razatoare. Intr-un castron se pune un strat de braza,un strat de ou,un strat de maioneza pana se termina toate. deasupra se poate pune maioneza sau se pot taia feliute de masline pentru decorare. In cazul in care branza nu este destul de sarata se poate pune sare dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu ou si branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Aperitiv cu leurda si branza fondue

Aperitiv cu leurda si branza fondue

Ideea aranjamentului este luata de pe net, dar am adaugat ingrediente dupa preferintele celor din

11 voturi    11 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza
Clatite cu branza (aperitiv sau desert)

Clatite cu branza (aperitiv sau desert)

Preparati aluatul de clatite astfel: puneti faina intr-un castron, ouale, putina sare, 3 linguri

12 voturi    3 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 300 gr branza telemea
  • 4 oua fierte tari
  • maioneza,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Tort aperitiv