autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Aperitive

Aperitiv cu ou si branza

Autor: Elena Sas (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 27 martie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Elena Sas (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 27 martie 2006

Ingrediente
300 gr branza telemea, 4 oua fierte tari, maioneza,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Bramza si ouale se dau pe razatoare. Intr-un castron se pune un strat de braza,un strat de ou,un strat de maioneza pana se termina toate. deasupra se poate pune maioneza sau se pot taia feliute de masline pentru decorare. In cazul in care branza nu este destul de sarata se poate pune sare dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu ou si branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Rulada aperitiv cu branza

Rulada aperitiv cu branza

Se spala ouale, se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu sarea, apoi se incorporeaza

78 voturi    9 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Aperitiv cu branza si carne

Aperitiv cu branza si carne

Se bat ouale spuma intr-un castron, peste care se rade branza prin razatoare si se adauga sarea,

2 voturi    3 comentarii
40 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 300 gr branza telemea
  • 4 oua fierte tari
  • maioneza,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Clatite cu branza la cuptor