Se aleg 6 rosii si se taie la fiecare cate un capac. Se curata de miez cu o lingurita, se dau cu un praf de sare si se lasa la scurs. Jumatate din pieptul de pui se taie cubulete si se amesteca intr-un castron cu ardeiul gras taiat cubulete, salata verde maruntita si o lingura de maioneza. se pune aceasta umplutura in rosiile curatate, se spriteaza apoi putina maioneza si se acopera cu capacelele de rosie. Se orneaza cu maioneza. Restul de piept de pui taiat cubulete, orezul fiert, legumele fierte si zeama de lamaie se amesteca. Se pune ca umpltura in patru rasii taiate si curatate in forma de cosulete. se adauga la fiecare roasie cate o felie de manadarina si se orneaza cu patrunjel verde. Sase oua se taie in jumatati si se umplu cu maioneza si masline taiate felii sau cu maioneza si felii de peste afumat.
Celelalt oua sse taie la un capat, astfel incat sa se aseze vertical si se acopera cu cate un capacel de rosie pe care s-a pus cate putina maioneza amestecata cu hrean ras.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii