autor:

Vekas

» » Aperitive

Aperitiv cu spanac

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 martie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 martie 2008

Ingrediente
250g.faina,, 1 plic praf de copt,, 3oua,, 100ml.ulei,, 500g.spanac,, 100ml. vin alb ,, 200g.sunculita sau muschiulet,, 150g.cascaval,, 1 lingura mustar

Dificultate: Medie Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

1 .Se opareste spanacul si se scurge bine.
2.Se amesteca intr-un castron mustarul cu uleiul, se adauga vinul treptat, apoi ouale batute, faina, praful de copt, sunculita si cascavalul taiate cubulete, iar la sfarsit se incorporeaza spanacul taiat mai mare, nu tocat marunt.
3.Se condimenteaza si se pune compozitia intr-un vas de Jena, uns cu unt si tapetat cu faina. Se pune la cuptor si se coace la foc potrivit, timp de o ora.
4.Ca sa nu se rumeneasca prea tare deasupra, se acopera cu o folie de aluminiu, dar nu etans, pe care o inlaturam cu 15 minute inainte de a fi gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Chec aperitiv cu spanac

Chec aperitiv cu spanac

Am spalat spanacul frunza cu frunza, apoi l-am oparit cateva minute. L-am scurs de apa, l-am lasat

66 voturi    25 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Legume gratinate

Legume gratinate

Fasolea se curata, se spala, se rupe in 2-3 bucati si apoi se pune intr-un vas cu apa si putina sare

6 voturi    1 comentariu
1h 40 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 250g.faina,
  • 1 plic praf de copt,
  • 3oua,
  • 100ml.ulei,
  • 500g.spanac,
  • 100ml. vin alb ,
  • 200g.sunculita sau muschiulet,
  • 150g.cascaval,
  • 1 lingura mustar

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Trandafiri din ridichi de luna