autor:

andreutza

» » , Aperitive, Aperitive

Aperitiv cu spuma de branza

Autor: andreutza (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 03 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreutza (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 03 februarie 2010

Ingrediente
100 g aluat de patiserie, 100 g branza de oaie, 1 catel de usturoi, 2 lg unt, 2 lg nuca macinata, cateva frunze de patrunjel verde, 12 jumatati nuca pentru decor

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

1)Intinzi aluatulintr-o foaie, din acre tai cu gura unui pahar 12 cercuri, ungi formelede minitarte, pui cerculetele, pasezi bine pe pereti formeisi le coci in cuptorul incins 10 minute , le scoti din forme si le lasi la racit.
2)Untul inmuiat la temperetura camerei, il freci cu braza data pe razatoare mica , cu usturoiul pisat, cu patrunjelul tocat marunt si cu nuca macinata, unpli cosuletele cu crema de branza , le decorezi cu jumatati de nuca si ce verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu spuma de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Chec aperitiv cu verdeturi, spuma de branza si fistic

Chec aperitiv cu verdeturi, spuma de branza si fistic

Se pregateste o forma de copt, pentru chec, dar mai mica. Daca aveti o forma de chec mai mare, recomandat

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Cartofi copti

Cartofi copti

Cartofii au stat in cuptor 2 ore pentru ca au fost foarte mari.Mai aveam putin si muream de foame

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aperitive
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

    Hmmm,imi place tare mult...

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 100 g aluat de patiserie
  • 100 g branza de oaie
  • 1 catel de usturoi
  • 2 lg unt
  • 2 lg nuca macinata
  • cateva frunze de patrunjel verde
  • 12 jumatati nuca pentru decor

Raporteaza reteta

Retete
de andreutza
Merluciu cu maioneza

Merluciu cu maioneza

Pui pestele spalat la fiert in apa sarata, inpreuna cu morcovii, curatati si spalati. Scoti pestele

1 vot    6 comentarii
35 min
Mancaruri cu peste
Varza dulce cu smantana

Varza dulce cu smantana

Cureti varza de foile exterioare si o toci. O presari cu sare si o lasi 15 minute . Apoi o presezi

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecel cu smantana

Dovlecel cu smantana

Cureti dovleci de coaja si ii tai pe lung in felii de 1/2cm. Presari feliile cu sare si le lasi

0 voturi    0 comentarii
3h 10 min
Fripturi
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Hmmm,imi place tare mult...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Zuchinni sticks (betisoare de dovlecel) cu ranch dressing