Spalati cartofii, salata foaie cu foaie si rosia. Puneti cartofii la fiert in coaja intr-un litru de apa. Taiati rosia feliute si puneti-o pe un platou impreuna cu cateva frunze de salata verde, intregi si/sau tocate fasiute, asezati deasupra 1-2 feliute de branza topita sau sunca. Puneti intr-un blender ceapa alba taiata bucati mari, ceapa rosie din care pastrati cateva bucati mai colorate pentru decor, branza si sunca ramase, oul fiert, mustarul, uleiul, sare, piper, cimbru. Mixati 10-15 secunde si rasturnati totul intr-un castron.
Dupa ce au fiert catofii, 20 minute, curatati-i, zdrobiti-i putin cu furculita, puneti-i in blender cu putina sare, piper si zeama de lamaie. Mixati 10 secunde si adaugati-i in castron.
Condimentati cu putina boia, dregeti gustul de sare si piper, eventual puneti putina verdeata tocata. Omogenizati compozitia. Asezati pe platou gramajoare de 3-4 linguri de compozitie pe foile de salata, pe feliile de branza topita si sunca. Decorati cu fasiute de ceapa rosie, feliute de castravete acru, peperoni, etc. Eu am facut un soricel si niste flori. Restul de pasta puneti-l intr-un castronel.
Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii