Ouale se decojesc, se taie cu atentie jumatati, pe lungime, se separa albusul de galbenus;
Intr-un bol se amesteca galbenusurile, svaiterul, sare, piper, nucsoara, smantana, in asa fel incat sa aiba o consistenta tare.
Din aceasta compozitie se modeleaza bile de marimea unui ou (potrivit, nu ca un ou de gasca, ci unul de gaina mai mic).
Se ia un platou, se asaza frunzele de salata, care in prealabil au fost foarte bine spalate si uscate, in forma de cuib, deasupra se pune salata rucola, albusul de ou taiat fasii foarte fine sau dat prin razatoarea mare, iar in mijlocul acestui aranjament se pun ouale formate dinainte.
Se presara cu patrunjel proaspat, taiat marunt.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii