Aperitiv de andive cu gorgonzola

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Aperitiv de andive cu gorgonzola

Ingrediente

  • 1 andiva dolofana
  • 100 g gorgonzola picanta
  • 50 g unt

Mod de preparare

Se spala andiva, se taie cotorul si se scobeste, pentru a-i reduce gustul amarui, apoi se scot foile exterioare si se taie in doua, pe latime.

Untul si gorgonzola (sau orice alta branza albastra picanta - roquefort, fourme, bleu d'Auvergne etc,) se scot din frigider si se lasa sa se inmoaie circa 30 minute. Intr-un bol, se freaca branza cu untul pana se obtine o pasta cremoasa.

Se ia cu lingurita cate o portie de pasta, se aseaza in foile de andiva si se serveste.

Pentru cei peste 18 ani, se pot servi impreuna cu un paharel de tuica de prune sau cu un pahar de vin alb, sec.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Sirop de capsuni

Sirop de capsuni

Sirop de capsuni
Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul, metoda simpla si usoara.

Cum se congeleaza spanacul