autor:

Fara foto

» » Aperitive

Aperitiv de Ardei cu Branza de Capra

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 iunie 2009

Ingrediente
-200-250g branza de capra (telemea de oaie), -3-6 ardei de culori diferite (rosu, galben, verde,etc.), -100-150g unt, -1/2 lingurita boia, -1-2 buc. galbenus de ou fiert, -marar verde, tocat fin (la apreciere)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pune oul, in apa rece, usor sarata si se fierbe, 10 min, apoi se tine in apa rece, se curata de coaja si se separa albusul de galbenus.

Se pasereaza galbenusul si se pune deoparte.
Mararul verde spalat si bine scurs, se toaca marunt.
Se indeparteaza semintele si nervurile de la ardeii spalati si stersi.

Se freaca spuma untul impreuna cu branza (telemeaua), pana obtinem o pasta ca o crema.

Se imparte compozitia in 3 parti egale, pe care le amestecam:
-una cu boia
-una cu galbenus pasat
-una cu marar tocat

Se umplu ardeii cu pasta(eu am umplut ardeii rosii cu pasta verde-de marar, ardeii verzi, cu pasta galbena-galbenus si ardeii galbeni, cu pasta rosie-boia

Se pun la rece cateva ore (2-4 h, dar se pot tine 12-24h inveliti in folie transparenta) ca sa se intareasca untul.

Inainte de servire se taie rondele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv de Ardei cu Branza de Capra" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Salata de gulii

Salata de gulii

Trei oua le fierbem tare 5-7 minute , apoi le racim 1 minut in apa rece ; cojim ouale.Razuim ouale

4 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive
Tartine cu unt aromat

Tartine cu unt aromat

Untul ,adus la temperatura camerei, se freaca spuma. Se amesteca apoi cu restul de ingrediente. Condimentele

11 voturi    16 comentarii
15 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • -200-250g branza de capra (telemea de oaie)
  • -3-6 ardei de culori diferite (rosu
  • galben
  • verde,etc.)
  • -100-150g unt
  • -1/2 lingurita boia
  • -1-2 buc. galbenus de ou fiert
  • -marar verde
  • tocat fin (la apreciere)

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Pane-uri de ciuperci umplute