autor:

Fara foto

» » Aperitive

Aperitiv de Ardei cu Branza de Capra

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 iunie 2009

Ingrediente
-200-250g branza de capra (telemea de oaie), -3-6 ardei de culori diferite (rosu, galben, verde,etc.), -100-150g unt, -1/2 lingurita boia, -1-2 buc. galbenus de ou fiert, -marar verde, tocat fin (la apreciere)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pune oul, in apa rece, usor sarata si se fierbe, 10 min, apoi se tine in apa rece, se curata de coaja si se separa albusul de galbenus.

Se pasereaza galbenusul si se pune deoparte.
Mararul verde spalat si bine scurs, se toaca marunt.
Se indeparteaza semintele si nervurile de la ardeii spalati si stersi.

Se freaca spuma untul impreuna cu branza (telemeaua), pana obtinem o pasta ca o crema.

Se imparte compozitia in 3 parti egale, pe care le amestecam:
-una cu boia
-una cu galbenus pasat
-una cu marar tocat

Se umplu ardeii cu pasta(eu am umplut ardeii rosii cu pasta verde-de marar, ardeii verzi, cu pasta galbena-galbenus si ardeii galbeni, cu pasta rosie-boia

Se pun la rece cateva ore (2-4 h, dar se pot tine 12-24h inveliti in folie transparenta) ca sa se intareasca untul.

Inainte de servire se taie rondele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv de Ardei cu Branza de Capra" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Curatam si spalam ciupercile, le scoatem cu grija coditele pe care le vom toca marunt. Peste palariile

11 voturi    2 comentarii
50 min
Aperitive
rulada cu spanac

rulada cu spanac

intai se pregateste umplutura,calind ceapa,apoi se adauga spanacul,branza rasa si mararul tocat.se

3 voturi    5 comentarii
2h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • -200-250g branza de capra (telemea de oaie)
  • -3-6 ardei de culori diferite (rosu
  • galben
  • verde,etc.)
  • -100-150g unt
  • -1/2 lingurita boia
  • -1-2 buc. galbenus de ou fiert
  • -marar verde
  • tocat fin (la apreciere)

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Ciuperci Gratinate