Se bate untul spuma. Gogosarii cu o ceapa, cu usturoiul, pasta de rosii si verdeata se mixeaza si se amesteca cu jumatate din untul batut spuma. Pasta obtinuta se imparte in doua parti egale. O parte se aseaza pe farfurie.Peste acest strat se va pune pasta preparata din branza frecata cu ceapa taiata solzisori si cealalta jumatate din untul batut spuma. Deasupra se pune pasta de gogosari. Puteti orna cu verdeturi sau flori comestibile. Se va lasa la rece 2 ore iar apoi se poate servi cu salata verde.
De asemenea puteti folosi si cas in loc de branza de vaci.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii