Se bate untul spuma. Gogosarii cu o ceapa, cu usturoiul, pasta de rosii si verdeata se mixeaza si se amesteca cu jumatate din untul batut spuma. Pasta obtinuta se imparte in doua parti egale. O parte se aseaza pe farfurie.Peste acest strat se va pune pasta preparata din branza frecata cu ceapa taiata solzisori si cealalta jumatate din untul batut spuma. Deasupra se pune pasta de gogosari. Puteti orna cu verdeturi sau flori comestibile. Se va lasa la rece 2 ore iar apoi se poate servi cu salata verde.
De asemenea puteti folosi si cas in loc de branza de vaci.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieIncearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaReteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...
Salata de vinete cu maionezaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii