Se bate untul spuma. Gogosarii cu o ceapa, cu usturoiul, pasta de rosii si verdeata se mixeaza si se amesteca cu jumatate din untul batut spuma. Pasta obtinuta se imparte in doua parti egale. O parte se aseaza pe farfurie.Peste acest strat se va pune pasta preparata din branza frecata cu ceapa taiata solzisori si cealalta jumatate din untul batut spuma. Deasupra se pune pasta de gogosari. Puteti orna cu verdeturi sau flori comestibile. Se va lasa la rece 2 ore iar apoi se poate servi cu salata verde.
De asemenea puteti folosi si cas in loc de branza de vaci.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii