autor:

Piri Piri e Canela

» » , , Aperitive, Retete de post, Retete vegetariene

Aperitiv de morcovi(Cenouras de Algarve)

Autor: Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Portugalia


    Reteta postata pe: 13 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Portugalia


Reteta postata pe: 13 aprilie 2010

Ingrediente
Morcovi, de masline,patrunjel,telina sau coriandru proaspat,sare si piper.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

4 voturi

Mod de preparare

Morcovii se curata si se taie rondele mai groase, se fierb in apa cu putina sare groasa.Nu se fierb mult,sa nu se sparga.Se stercoara.Reci,se taie usturoi marunt peste ei,sare,piper,verdeata tocata,ulei de masline si otet dupa gust.Este un aperitiv usor de facut,care poate sta la frigider pana la 5 zile.Aici se serveste cu paine unsa cu unt sau pateu.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv de morcovi(Cenouras de Algarve)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Micul dejun arab- 3.

Micul dejun arab- 3."Falafel"- chifteluţe de naut si bob(fava beans)-de post

Boabele de naut si bob ( fava beans) se lasa la inmuiat in apa rece de pe o zi pe alta. Se scurge

14 voturi    8 comentarii
45 min
Retete vegetariene
Tarta picanta cu branza

Tarta picanta cu branza

1. Amestecam taratele cu oul, iaurtul, sarea, boiaua si piperul. 2. Punem intr-o tava de tarta cu

3 voturi    2 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    O bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

    Tare gustos, frumos, o explozie de culori!

  • Fara foto

    angy (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2010

    IL recomand tuturor pentru ca este excelent!mie personal imi place mult!

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2010

      Frumos prezentata. Imi lasa gura apa.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2010

      Va multumesc!se pot amesteca cu masline.......

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

      Rapid si tare ,tare gustos...

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

      Interesant! Usor de facut! Am sa incerc si eu.

    • Daniela

      Daniela (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

      Draguta idee cu morcovi ca aperitiv, am sa incerc !

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

      Interesant aperitivul!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

      Delicios ! o bunatate, mi-ai facut pofta.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

      Delicioasa si aspectuoasa! Multumim pentru retetele portugheze, e ca si cum am fi si noi turisti acolo.

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

      Seamana cu o salata dupa ingrediente ...arata bine!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

4 voturi

Ingrediente

  • Morcovi, de masline,patrunjel,telina sau coriandru proaspat,sare si piper.

Raporteaza reteta

Retete
de Piri Piri e Canela
Rulouri de jambon afumat cu spanac

Rulouri de jambon afumat cu spanac

1) Se fierbe spanacul, se scurge. Separat se caleste usturoiul taiat marunt in unt se adauga painea

3 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Tort de ciocolata cu nuci si stafide

Tort de ciocolata cu nuci si stafide

1)Se bate bine untul cu zaharul si coaja de lamaie.Se adauga galbenusele pe rand,se bat albusele

4 voturi    3 comentarii
50 min
Torturi
Muschi de porc la cuptor in sos de portocale si vin(reteta proprie)

Muschi de porc la cuptor in sos de portocale si vin(reteta proprie)

1)Se face mujdei din jumate capatana de usturoi pisat cu sare,piper,boia,ierburi,ulei de masline.Se

6 voturi    14 comentarii
1h 30 min
Fripturi

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Se pun doua oale cu apa la fiert. Intre timp, intr-un vas se amesteca branza de vaci cu grisul,

11 voturi    7 comentarii
45 min
Aluaturi si Foietaje
Humus reţetă Humus reţetă

Nautul se tine 1 zi la inmuiat; Se fierbe in doua ape pana se inmoaie si poate fi zdrobit usor. Nautul fiert (sau din conserva) impreuna

15 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Vinete si dovlecei gratin